Glutenfri koldhævede morgenboller


175 ml vand350 ml vand
15 g gær30 g gær
25 ml olie50 ml olie
1½ g salt3 g salt
½ tsk. honning1 tsk. honning
15 g valnødder30 g valnødder
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
¼ stk. squash½ stk. squash
15 g solsikkekerner30 g solsikkekerner
1 tsk. husk/psyllium2 tsk. husk/psyllium
½ pakke glutenfri lys brødblanding1 pakke glutenfri lys brødblanding
½ stk. æg1 stk. æg
15 g græskarkerner30 g græskarkerner
15 g solsikkekerner30 g solsikkekerner

Tilberedning

Kom det lunkne vand i en stor skål og opløs gæren heri. Tilsæt nu olie, honning, salt og husk/psyllium. Rør godt rundt og lad det stå i 5 minutter. Imens hakkes valnødder, gulerødder og squashen rives groft. Kom de hakkede valnødder samt revet gulerod og squash i skålen sammen med solsikkekernerne og rør godt rundt. Til sidst tilsættes brødblandingen. Dejen æltes i 5-10 minutter, til du har en sammenhængende masse.
Stil skålen på køl natten over eller omkring 4-5 timer, kom gerne et lag film over skålen, så den ikke tager smag fra resten af køleskabet.
Opvarm ovnen på 225 grader gerne med bageplade i.
Tag bagepladen ud af ovnen og dejen fra køl. Form med hænderne 10-11 boller og placer dem på den varme bageplade på et stykke bagepapir. Pensl dem med sammenpisket æg.
Bages i 17-20 minutter ved 225 grader.


Glutenfri koldhævede morgenboller

Tilberedning

Kom det lunkne vand i en stor skål og opløs gæren heri. Tilsæt nu olie, honning, salt og husk/psyllium. Rør godt rundt og lad det stå i 5 minutter. Imens hakkes valnødder, gulerødder og squashen rives groft. Kom de hakkede valnødder samt revet gulerod og squash i skålen sammen med solsikkekernerne og rør godt rundt. Til sidst tilsættes brødblandingen. Dejen æltes i 5-10 minutter, til du har en sammenhængende masse.
Stil skålen på køl natten over eller omkring 4-5 timer, kom gerne et lag film over skålen, så den ikke tager smag fra resten af køleskabet.
Opvarm ovnen på 225 grader gerne med bageplade i.
Tag bagepladen ud af ovnen og dejen fra køl. Form med hænderne 10-11 boller og placer dem på den varme bageplade på et stykke bagepapir. Pensl dem med sammenpisket æg.
Bages i 17-20 minutter ved 225 grader.



Personer:


175 ml vand350 ml vand
15 g gær30 g gær
25 ml olie50 ml olie
1½ g salt3 g salt
½ tsk. honning1 tsk. honning
15 g valnødder30 g valnødder
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
¼ stk. squash½ stk. squash
15 g solsikkekerner30 g solsikkekerner
1 tsk. husk/psyllium2 tsk. husk/psyllium
½ pakke glutenfri lys brødblanding1 pakke glutenfri lys brødblanding
½ stk. æg1 stk. æg
15 g græskarkerner30 g græskarkerner
15 g solsikkekerner30 g solsikkekerner


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.