Konge entrecote m. sellerifritter og dijonsauce

Personer: 2
4


2 stk. konge entrecote af ungkvæg4 stk. konge entrecote af ungkvæg
1 stk. løg2 stk. løg
1 stk. squash2 stk. squash
¼ stk. knoldselleri½ stk. knoldselleri
1 stk. citron2 stk. citroner
½ bundt frisk timian1 bundt frisk timian
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ l rapsolie1 l rapsolie

Dijonsauce
1½ spsk. dijonsennep3 spsk. dijonsennep
1½ dl fløde3 dl fløde
¼ stk. bouillonterning½ stk. bouillonterning

Tilberedning

Løgene snittes, squash snittes i brede stave, citronerne skæres i halve, hvidløg snittes i tynde skiver og selleriknolden skæres ud i stave. Varm panden med lidt olie, krydr bøfferne med salt og peber og steg på panden efter smag. Herefter tages kødet af panden og lad det hvile 5-8 min. Hæld det overskydende fedt fra panden og svits løg, hvidløg, timian og squash. Læg alle citronerne på panden og lad dem stege med. Citronkødet skal være brunt, når de er færdigstegt. Tag citronerne af panden sammen med alle squashstykkerne og halvdelen af løgene og hvidløgene. Tilsæt sennep og fløde og den halve bouillon terning og lad det småsimre 4-5 min.

Sellerifritter
Sæt en gryde over med rapsolien. Varm olien op, den skal kun være halvvarm. Put selleristavene i olien i ca. 3 min. Tag dem op og lad dem afdryppe. Varm olien lidt mere op og lad fritterne stege igen i ca. 2 min. Afdryp fritterne og hæld dem på et lag køkkenrulle drysset med groft salt.

Anret bøfferne med squash, løg, hvidløg, citroner, sellerifritter og servér med dijonsauce. Pres citronsaften ud over bøffen ved servering.

Konge entrecote m. sellerifritter og dijonsauce

Tilberedning

Løgene snittes, squash snittes i brede stave, citronerne skæres i halve, hvidløg snittes i tynde skiver og selleriknolden skæres ud i stave. Varm panden med lidt olie, krydr bøfferne med salt og peber og steg på panden efter smag. Herefter tages kødet af panden og lad det hvile 5-8 min. Hæld det overskydende fedt fra panden og svits løg, hvidløg, timian og squash. Læg alle citronerne på panden og lad dem stege med. Citronkødet skal være brunt, når de er færdigstegt. Tag citronerne af panden sammen med alle squashstykkerne og halvdelen af løgene og hvidløgene. Tilsæt sennep og fløde og den halve bouillon terning og lad det småsimre 4-5 min.

Sellerifritter
Sæt en gryde over med rapsolien. Varm olien op, den skal kun være halvvarm. Put selleristavene i olien i ca. 3 min. Tag dem op og lad dem afdryppe. Varm olien lidt mere op og lad fritterne stege igen i ca. 2 min. Afdryp fritterne og hæld dem på et lag køkkenrulle drysset med groft salt.

Anret bøfferne med squash, løg, hvidløg, citroner, sellerifritter og servér med dijonsauce. Pres citronsaften ud over bøffen ved servering.


Personer:


2 stk. konge entrecote af ungkvæg4 stk. konge entrecote af ungkvæg
1 stk. løg2 stk. løg
1 stk. squash2 stk. squash
¼ stk. knoldselleri½ stk. knoldselleri
1 stk. citron2 stk. citroner
½ bundt frisk timian1 bundt frisk timian
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ l rapsolie1 l rapsolie

Dijonsauce
1½ spsk. dijonsennep3 spsk. dijonsennep
1½ dl fløde3 dl fløde
¼ stk. bouillonterning½ stk. bouillonterning


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.