Krebinetter og kål i flødesauce

Personer: 2
4


250 g hakket gris og kalv500 g hakket gris og kalv
1 stk. æg2 stk. æg
½ stk. løg1 stk. løg
1 dl rasp2 dl rasp
¼ l piskefløde½ l piskefløde
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1 spsk. hvid balsamicoeddike2 spsk. hvid balsamicoeddike
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
½ bundt timian1 bundt timian
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ tsk. muskatnød1 tsk. muskatnød
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Hak løget og skær kålen i strimler – ikke for småt, der skal være bid i det.

Kom lidt smør på en pande. Tilsæt de hakkede løg og lidt fint revet muskatnød. Tilsæt kålen samt piskefløde. Dette står nu stille og roligt og simrer i ca. 15 minutter. Riv lidt skal fra citronen henover. Hæld lidt hvid balsamico ved. Tilsæt lidt dijonsennep og hakket persille.

Det hakkede kød, salt, peber og æg blandes. Tilsæt rasp til du synes, det er nok. Form farsen til krebinetter. Kom lidt smør og olivenolie på panden. Tilsæt timian og et par fed hvidløg – så fedtstoffet tager smag. Kom krebinetterne på panden og krydr med salt og peber. De skal stege ca. 4 minutter på hver side ved moderat varme. Hæld fedtstoffet ind over hele tiden, så krebinetterne bliver meget sprøde.

Riv lidt frisk citronskal henover krebinetterne og kålblandingen. Pynt med lidt timian fra panden.

Krebinetter og kål i flødesauce

Tilberedning

Hak løget og skær kålen i strimler – ikke for småt, der skal være bid i det.

Kom lidt smør på en pande. Tilsæt de hakkede løg og lidt fint revet muskatnød. Tilsæt kålen samt piskefløde. Dette står nu stille og roligt og simrer i ca. 15 minutter. Riv lidt skal fra citronen henover. Hæld lidt hvid balsamico ved. Tilsæt lidt dijonsennep og hakket persille.

Det hakkede kød, salt, peber og æg blandes. Tilsæt rasp til du synes, det er nok. Form farsen til krebinetter. Kom lidt smør og olivenolie på panden. Tilsæt timian og et par fed hvidløg – så fedtstoffet tager smag. Kom krebinetterne på panden og krydr med salt og peber. De skal stege ca. 4 minutter på hver side ved moderat varme. Hæld fedtstoffet ind over hele tiden, så krebinetterne bliver meget sprøde.

Riv lidt frisk citronskal henover krebinetterne og kålblandingen. Pynt med lidt timian fra panden.


Personer:


250 g hakket gris og kalv500 g hakket gris og kalv
1 stk. æg2 stk. æg
½ stk. løg1 stk. løg
1 dl rasp2 dl rasp
¼ l piskefløde½ l piskefløde
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1 spsk. hvid balsamicoeddike2 spsk. hvid balsamicoeddike
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
½ bundt timian1 bundt timian
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ tsk. muskatnød1 tsk. muskatnød
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.