Krondyrmørbrad

Personer: 2
4


1 pakke krondyr mørbrad2 pakker krondyr mørbrad
1 dl rapsolie2 dl rapsolie
Salt og peber Salt og peber

Vintersauté
½ glas syltede artiskokker1 glas syltede artiskokker
½ bakke friske rosenkål1 bakke friske rosenkål
1 stk. appelsin2 stk. appelsiner
¼ glas soltørrede tomater½ glas soltørrede tomater
¼ glas sorte oliven uden sten½ glas sorte oliven uden sten
½ pose valnødder1 pose valnødder

Tilberedning

Mørbraderne krydres med salt og peber og brunes i rapsolie på en pande. Gem panden med olien til vintersauté.

Varm ovnen op til 210 grader. Læg mørbraderne i et ildfast fad og stil dem i ovnen i 10 minutter. De hviler herefter i 15 minutter.

Tag de yderste blade af rosenkålen. Appelsinerne skrælles og deles i fileter. De soltørrede tomater skæres i strimler. Antal af oliven kommes i efter smag.

Kom alle ingredienserne – dog ikke appelsinfileterne – på panden, hvor kødet har været brunet. Det sauteres hurtigt.

Til sidst kommes appelsinfileterne i og retten serveres straks med mørbraderne, vintersauté og krydderurte bearnaise.

Krondyrmørbrad

Tilberedning

Mørbraderne krydres med salt og peber og brunes i rapsolie på en pande. Gem panden med olien til vintersauté.

Varm ovnen op til 210 grader. Læg mørbraderne i et ildfast fad og stil dem i ovnen i 10 minutter. De hviler herefter i 15 minutter.

Tag de yderste blade af rosenkålen. Appelsinerne skrælles og deles i fileter. De soltørrede tomater skæres i strimler. Antal af oliven kommes i efter smag.

Kom alle ingredienserne – dog ikke appelsinfileterne – på panden, hvor kødet har været brunet. Det sauteres hurtigt.

Til sidst kommes appelsinfileterne i og retten serveres straks med mørbraderne, vintersauté og krydderurte bearnaise.


Personer:


1 pakke krondyr mørbrad2 pakker krondyr mørbrad
1 dl rapsolie2 dl rapsolie
Salt og peber Salt og peber

Vintersauté
½ glas syltede artiskokker1 glas syltede artiskokker
½ bakke friske rosenkål1 bakke friske rosenkål
1 stk. appelsin2 stk. appelsiner
¼ glas soltørrede tomater½ glas soltørrede tomater
¼ glas sorte oliven uden sten½ glas sorte oliven uden sten
½ pose valnødder1 pose valnødder


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.