Krondyrkalvefilet

Personer: 2
4


350 g krondyrkalvefilet700 g krondyrkalvefilet
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
2 spsk. dijonsennep4 spsk. dijonsennep
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ stk. mynteblad1 stk. mynteblad
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 stk. løg2 stk. løg
1 stk. citron2 stk. citroner
olivenolie til stegning olivenolie til stegning

Tilberedning

Fileten skæres ud i 4 stykker, krydres med salt og peber, steges 6-7 minutter på panden hvor de vendes hele tiden. Tag kødet af panden og lad dem hvile i 5 minutter. Imens laves hvidkålsblandingen. Løg skæres i skiver og hvidløg og hvidkål snittet fint. Løg, hvidløg og hvidkål sauteres af i olivenolie på en pande, tilsæt citronsaft og sving det hurtigt. Anrettes på 4 tallerkener og hæld til sidst væden fra hvidkålsblandingen over retten. Herefter rulles filetstykkerne i dijonsennep og herefter i hakket persille. Pyntes med mynteblade (kan udelades). Serveres straks.

Krondyrkalvefilet

Tilberedning

Fileten skæres ud i 4 stykker, krydres med salt og peber, steges 6-7 minutter på panden hvor de vendes hele tiden. Tag kødet af panden og lad dem hvile i 5 minutter. Imens laves hvidkålsblandingen. Løg skæres i skiver og hvidløg og hvidkål snittet fint. Løg, hvidløg og hvidkål sauteres af i olivenolie på en pande, tilsæt citronsaft og sving det hurtigt. Anrettes på 4 tallerkener og hæld til sidst væden fra hvidkålsblandingen over retten. Herefter rulles filetstykkerne i dijonsennep og herefter i hakket persille. Pyntes med mynteblade (kan udelades). Serveres straks.


Personer:


350 g krondyrkalvefilet700 g krondyrkalvefilet
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
2 spsk. dijonsennep4 spsk. dijonsennep
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ stk. mynteblad1 stk. mynteblad
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 stk. løg2 stk. løg
1 stk. citron2 stk. citroner
olivenolie til stegning olivenolie til stegning


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.