Krondyrkalvekølle

Personer: 2
4


½ stk. krondyrkalvekølle1 stk. krondyrkalvekølle
1 stk. porre2 stk. porrer
1 stk. løg2 stk. løg
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
¼ bundt timian½ bundt timian
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Køllen optøes i 2 døgn i køleskab. Befri køllen for hinder og fjern kødet fra det lange ben og skrab alt kødet af så benet er helt frit (se billede). Gem alt det afpudsede kød og hinder til fonden. Læg dyrekøllen på en rist med en bradepande under, hæld lidt vand under. Køllen smøres godt ind i olivenolie, salt og peber. Læg grøntsager og krydderurter ved siden af køllen. Stil køllen i forvarmet 220 grader varm ovn og lad den stege i 60 minutter. Herefter tages køllen ud og hviler i 40 minutter inden den skæres ud, ellers mister kødet alt sin saft og kraft. Saften og kraften fra køllens bradepande hældes op i fonden.

Krondyrkalvekølle

Tilberedning

Køllen optøes i 2 døgn i køleskab. Befri køllen for hinder og fjern kødet fra det lange ben og skrab alt kødet af så benet er helt frit (se billede). Gem alt det afpudsede kød og hinder til fonden. Læg dyrekøllen på en rist med en bradepande under, hæld lidt vand under. Køllen smøres godt ind i olivenolie, salt og peber. Læg grøntsager og krydderurter ved siden af køllen. Stil køllen i forvarmet 220 grader varm ovn og lad den stege i 60 minutter. Herefter tages køllen ud og hviler i 40 minutter inden den skæres ud, ellers mister kødet alt sin saft og kraft. Saften og kraften fra køllens bradepande hældes op i fonden.


Personer:


½ stk. krondyrkalvekølle1 stk. krondyrkalvekølle
1 stk. porre2 stk. porrer
1 stk. løg2 stk. løg
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
¼ bundt timian½ bundt timian
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.