Krondyrkøllesteg med champignon og mandler

Personer: 2
4


½ stk. fersk krondyrkøllesteg1 stk. fersk krondyrkøllesteg
olie til stegning olie til stegning
1 bakke champignoner2 bakker champignoner
olie til stegning olie til stegning
100 g mandler200 g mandler
35 g smør75 g smør
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
Salt og peber Salt og peber
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)

Tilberedning

Krondyrkøllestegen brunes af på panden på alle sider og krydres med salt og peber. Stegen lægges i et ildfast fad og sættes i en 200 grader opvarmet ovn i 40 minutter. Stegen skal hvile 40 minutter når den er færdig. Imens laves kartoffelmosen samt champignon og mandler.

Champignon og mandler
Varm en pande op med lidt rapsolie. Sauter champignon sammen med mandler til det hele er gyldent. Tilsæt smør og lad det brune let. Læg rosmarin stilkene på panden og sauter videre i 1-2 minutter. Anret kartoffelmos på tallerkener. Skær kødet ud i passende skiver og læg det oven på kartoffelmosen. Anret champignon og mandler på toppen og pynt med rosmarin. Serveres straks.

Krondyrkøllesteg med champignon og mandler

Tilberedning

Krondyrkøllestegen brunes af på panden på alle sider og krydres med salt og peber. Stegen lægges i et ildfast fad og sættes i en 200 grader opvarmet ovn i 40 minutter. Stegen skal hvile 40 minutter når den er færdig. Imens laves kartoffelmosen samt champignon og mandler.

Champignon og mandler
Varm en pande op med lidt rapsolie. Sauter champignon sammen med mandler til det hele er gyldent. Tilsæt smør og lad det brune let. Læg rosmarin stilkene på panden og sauter videre i 1-2 minutter. Anret kartoffelmos på tallerkener. Skær kødet ud i passende skiver og læg det oven på kartoffelmosen. Anret champignon og mandler på toppen og pynt med rosmarin. Serveres straks.


Personer:


½ stk. fersk krondyrkøllesteg1 stk. fersk krondyrkøllesteg
olie til stegning olie til stegning
1 bakke champignoner2 bakker champignoner
olie til stegning olie til stegning
100 g mandler200 g mandler
35 g smør75 g smør
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
Salt og peber Salt og peber
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.