Krydret skinkewok med speltkerner

Personer: 2
4


200 g skinkeschnitzel400 g skinkeschnitzel

Marinade
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
½ spsk. olie1 spsk. olie
1 tsk. paprika2 tsk. paprika
½ tsk. karry1 tsk. karry
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ spsk. rapsolie til stegning1 spsk. rapsolie til stegning

Grøntsager
200 g hvidkål400 g hvidkål
150 g porrer300 g porrer
150 g gulerødder300 g gulerødder
75 g sukkerærter150 g sukkerærter

Tilbehør
125 g speltkerner250 g speltkerner
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt

Tilberedning

Skyl speltkernerne og kog dem efter anvisning på pakken i ca. 20 min i vand tilsat ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. (2 pers.).
Skær kødet i tynde strimler. Læg dem i en skål og hæld marinaden over.
Rens grønsagerne og skræl gulerødderne. Skær hvidkål i strimler samt gulerødder og porrer i tynde skiver.
Steg kødstrimlerne i 1 spsk. olie ved meget kraftig varme 2-3 minutter.
Vend konstant under stegningen. Tag kødet af panden.
Svits grønsagerne nogle minutter og bland derefter kødet i. Steg det mørt.

Server sammen med de nykogte speltkerner. Alternativt kan de kogte speltkerner svitses 1-2 min. sammen med grøntsagerne inden kødet blandes i.

Krydret skinkewok med speltkerner

Tilberedning

Skyl speltkernerne og kog dem efter anvisning på pakken i ca. 20 min i vand tilsat ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. (2 pers.).
Skær kødet i tynde strimler. Læg dem i en skål og hæld marinaden over.
Rens grønsagerne og skræl gulerødderne. Skær hvidkål i strimler samt gulerødder og porrer i tynde skiver.
Steg kødstrimlerne i 1 spsk. olie ved meget kraftig varme 2-3 minutter.
Vend konstant under stegningen. Tag kødet af panden.
Svits grønsagerne nogle minutter og bland derefter kødet i. Steg det mørt.

Server sammen med de nykogte speltkerner. Alternativt kan de kogte speltkerner svitses 1-2 min. sammen med grøntsagerne inden kødet blandes i.


Personer: 4


200 g skinkeschnitzel400 g skinkeschnitzel

Marinade
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
½ spsk. olie1 spsk. olie
1 tsk. paprika2 tsk. paprika
½ tsk. karry1 tsk. karry
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ spsk. rapsolie til stegning1 spsk. rapsolie til stegning

Grøntsager
200 g hvidkål400 g hvidkål
150 g porrer300 g porrer
150 g gulerødder300 g gulerødder
75 g sukkerærter150 g sukkerærter

Tilbehør
125 g speltkerner250 g speltkerner
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.