Glutenfri kylling med broccoli-bites


2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
½ stk. timiankvist1 stk. timiankvist
125 g broccoli250 g broccoli
½ stk. økologisk æg1 stk. økologisk æg
½ stk. løg1 stk. løg
25 g revet cheddarost50 g revet cheddarost
¼ dl glutenfri rasp½ dl glutenfri rasp
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
olie olie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Opvarm ovnen til 210 grader.
Kyllingebrysterne pensles med olie og drysses med salt og peber samt friske urter. Kommes i et ildfast fad og steges i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak eller riv broccoli og løg rigtig fint og kom det i en skål. I skålen tilsættes æg, ost, rasp, persille sammen med 1 tsk. salt og 0,5 tsk. peber. Bland det grundigt sammen og lad det stå og samle sig i 5 minutter.
På en bradepande placeres et stykke bagepapir som pensles med olie. Med en ske eller hænderne formes små mini bites (ca. 1 cm x 4 cm), som placeres på bagepladen.
Kog pladen med bites i ovnen og lad dem bage til de er gyldne og sprøde (ca. 18-25 minutter). Vend dem gerne halvvejs så de bliver sprøde på begge sider.

Tip
Server med cherrytomater bagt i ovnen penslet med hvidløg, timian og salt.


Glutenfri kylling med broccoli-bites

Tilberedning

Opvarm ovnen til 210 grader.
Kyllingebrysterne pensles med olie og drysses med salt og peber samt friske urter. Kommes i et ildfast fad og steges i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak eller riv broccoli og løg rigtig fint og kom det i en skål. I skålen tilsættes æg, ost, rasp, persille sammen med 1 tsk. salt og 0,5 tsk. peber. Bland det grundigt sammen og lad det stå og samle sig i 5 minutter.
På en bradepande placeres et stykke bagepapir som pensles med olie. Med en ske eller hænderne formes små mini bites (ca. 1 cm x 4 cm), som placeres på bagepladen.
Kog pladen med bites i ovnen og lad dem bage til de er gyldne og sprøde (ca. 18-25 minutter). Vend dem gerne halvvejs så de bliver sprøde på begge sider.

Tip
Server med cherrytomater bagt i ovnen penslet med hvidløg, timian og salt.



Personer:


2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
½ stk. timiankvist1 stk. timiankvist
125 g broccoli250 g broccoli
½ stk. økologisk æg1 stk. økologisk æg
½ stk. løg1 stk. løg
25 g revet cheddarost50 g revet cheddarost
¼ dl glutenfri rasp½ dl glutenfri rasp
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
olie olie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.