Kyllingebryst i tortillawrap, rød bønnehummus og avocado

Personer: 2
4


2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
2 stk. tortillas4 stk. tortillas
1 stk. avocado2 stk. avocadoer
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
⅛ stk. iceberg salat¼ stk. iceberg salat

Rød bønnehummus
½ dåse røde bønner1 dåse røde bønner
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ spsk. mild chilisauce1 spsk. mild chilisauce
½ spsk. tahin1 spsk. tahin
¼ spsk. sambal oelek½ spsk. sambal oelek
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
1 stk. lime2 stk. lime

Tilberedning

Halvér limefrugterne og steg dem hårdt på en varm og tør pande med frugtkødet nedad til frugtkødet er mørkt. Lad dem afkøle. Dræn og skyl de røde bønner, hak hvidløg fint og hak frisk koriander. Bland sammen med alle øvrige ingredienser til rød bønnehummus, der moses med en gaffel til en lind konsistens. Pres saften fra de afkølede limefrugter ud i bønnehummus, rør det sammen og stil til afkøling.

Kyllingebryst brunes og steges i ca. 5 min. på hver side, drys med salt og peber. Lun tortillas i varm ovn ca. 1 minut. Smør alle 4 tortillas med rød bønnehummus, fordel snittet iceberg, rød peber i skiver, avocado i både og kyllingebryst i skiver. Rul tortillaen sammen. Spises med det samme.

Tip
Hvis du ønsker en mildere bønnehummes, så prøv først med halvdelen af de stærke ingredienser, såsom mild chilisauce og sambal oelek.

Kyllingebryst i tortillawrap, rød bønnehummus og avocado

Tilberedning

Halvér limefrugterne og steg dem hårdt på en varm og tør pande med frugtkødet nedad til frugtkødet er mørkt. Lad dem afkøle. Dræn og skyl de røde bønner, hak hvidløg fint og hak frisk koriander. Bland sammen med alle øvrige ingredienser til rød bønnehummus, der moses med en gaffel til en lind konsistens. Pres saften fra de afkølede limefrugter ud i bønnehummus, rør det sammen og stil til afkøling.

Kyllingebryst brunes og steges i ca. 5 min. på hver side, drys med salt og peber. Lun tortillas i varm ovn ca. 1 minut. Smør alle 4 tortillas med rød bønnehummus, fordel snittet iceberg, rød peber i skiver, avocado i både og kyllingebryst i skiver. Rul tortillaen sammen. Spises med det samme.

Tip
Hvis du ønsker en mildere bønnehummes, så prøv først med halvdelen af de stærke ingredienser, såsom mild chilisauce og sambal oelek.


Personer:


2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
2 stk. tortillas4 stk. tortillas
1 stk. avocado2 stk. avocadoer
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
⅛ stk. iceberg salat¼ stk. iceberg salat

Rød bønnehummus
½ dåse røde bønner1 dåse røde bønner
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ spsk. mild chilisauce1 spsk. mild chilisauce
½ spsk. tahin1 spsk. tahin
¼ spsk. sambal oelek½ spsk. sambal oelek
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
1 stk. lime2 stk. lime


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.