Kyllingebryst med hasselback kartofler

Personer: 2
4


Hasselback kartoffel
2 stk. bagekartofler4 stk. bagekartofler
1 spsk. olie2 spsk. olie
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber1 tsk. friskkværnet peber

Kyllingebryst
2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber1 tsk. friskkværnet peber

Yoghurtdip
1 dl yoghurt naturel2 dl yoghurt naturel
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
½ spsk. ketchup1 spsk. ketchup
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
¼ tsk. salt½ tsk. salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber

Tilberedning

Hasselback kartoffel
Tænd ovnen på 200 grader og tag bagepladen ud af ovnen.

Vask kartoflerne og halver dem. Herefter lægges de på et skærebræt med den flade side nedad.

Læg en grydeske tæt på hver enkelt kartoffel og snit gennem kartoflen med en kniv, så kniven rammer skaftet på grydeskeen. På den måde kan du undgå at skære hele vejen igennem kartoflerne. Lav snittene så tæt på hinanden, som muligt og fortsæt til alle kartofler har fået de karakteristiske snit.

Fordel kartoflerne på bagepapir på en bageplade - stadig med den flade side nedad. Herefter smøres olie på den rillede side af kartoflerne og de krydres med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i en time. Når der er 20 minutter til de er færdige, starter du med at tilberede kyllingebrysterne.

Kyllingebryst
Varm en pande med lidt olie til høj varme og skru herefter ned til middelvarme. Læg kyllingebrysterne på den varme pande og krydr med salt og peber. De skal have ca. 4 minutter på hver side.

Yoghurtdip
Riv skallen fra 1 citron på et rivejern.

Bland yoghurt, paprika, ketchup, citronskal og smag til med salt og peber.

Server kyllingebryst og yoghurtdip sammen med hasselback kartoflerne.

Kyllingebryst med hasselback kartofler

Tilberedning

Hasselback kartoffel
Tænd ovnen på 200 grader og tag bagepladen ud af ovnen.

Vask kartoflerne og halver dem. Herefter lægges de på et skærebræt med den flade side nedad.

Læg en grydeske tæt på hver enkelt kartoffel og snit gennem kartoflen med en kniv, så kniven rammer skaftet på grydeskeen. På den måde kan du undgå at skære hele vejen igennem kartoflerne. Lav snittene så tæt på hinanden, som muligt og fortsæt til alle kartofler har fået de karakteristiske snit.

Fordel kartoflerne på bagepapir på en bageplade - stadig med den flade side nedad. Herefter smøres olie på den rillede side af kartoflerne og de krydres med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i en time. Når der er 20 minutter til de er færdige, starter du med at tilberede kyllingebrysterne.

Kyllingebryst
Varm en pande med lidt olie til høj varme og skru herefter ned til middelvarme. Læg kyllingebrysterne på den varme pande og krydr med salt og peber. De skal have ca. 4 minutter på hver side.

Yoghurtdip
Riv skallen fra 1 citron på et rivejern.

Bland yoghurt, paprika, ketchup, citronskal og smag til med salt og peber.

Server kyllingebryst og yoghurtdip sammen med hasselback kartoflerne.


Personer:


Hasselback kartoffel
2 stk. bagekartofler4 stk. bagekartofler
1 spsk. olie2 spsk. olie
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber1 tsk. friskkværnet peber

Kyllingebryst
2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber1 tsk. friskkværnet peber

Yoghurtdip
1 dl yoghurt naturel2 dl yoghurt naturel
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
½ spsk. ketchup1 spsk. ketchup
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
¼ tsk. salt½ tsk. salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.