Kyllingeburger med kryddermayo

Personer: 2
4


Kyllingefars
225 g hakket kyllingekød450 g hakket kyllingekød
1 stk. æg2 stk. æg
1 spsk. salt2 spsk. salt
Peber Peber
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
¼ stk. frisk chili½ stk. frisk chili
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
¼ stk. citron½ stk. citron
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
1½ spsk. pinjekerner3 spsk. pinjekerner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1½ spsk. hvedemel3 spsk. hvedemel

Kryddermayo
2 spsk. sandwichspread4 spsk. sandwichspread
2 stk. soltørrede tomater4 stk. soltørrede tomater
1 spsk. frisk peberrod2 spsk. frisk peberrod
1 spsk. jalapeños2 spsk. jalapeños
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
2 stk. burgerboller4 stk. burgerboller
½ bakke salat1 bakke salat
½ stk. agurk1 stk. agurk

Tilberedning

Hak chili, ingefær, basilikum. Hak rødløg fint og riv citronskal. Bland sammen med øvrige ingredienser til kyllingefarsen. Rør det sammen. Farsen stilles koldt i en halv time. Imens laves kryddermayoen.

Riv peberrod, hak jalapenos og pres citronsaft. Rør sammen med alle de øvrige ingredienser til mayonnaisen og stil den køligt.

Kyllingefarsen formes til passende bøffer og gennemsteges på panden ved middel varme.

Burgerbollerne lunes i ovnen. Smør kryddermayo på burgerbundene, anret skyllede hjerte salatblade og agurkeskiver og læg herefter en nystegt kyllingebøf ovenpå. Læg burgertoppen på og servér straks.

Kyllingeburger med kryddermayo

Tilberedning

Hak chili, ingefær, basilikum. Hak rødløg fint og riv citronskal. Bland sammen med øvrige ingredienser til kyllingefarsen. Rør det sammen. Farsen stilles koldt i en halv time. Imens laves kryddermayoen.

Riv peberrod, hak jalapenos og pres citronsaft. Rør sammen med alle de øvrige ingredienser til mayonnaisen og stil den køligt.

Kyllingefarsen formes til passende bøffer og gennemsteges på panden ved middel varme.

Burgerbollerne lunes i ovnen. Smør kryddermayo på burgerbundene, anret skyllede hjerte salatblade og agurkeskiver og læg herefter en nystegt kyllingebøf ovenpå. Læg burgertoppen på og servér straks.


Personer:


Kyllingefars
225 g hakket kyllingekød450 g hakket kyllingekød
1 stk. æg2 stk. æg
1 spsk. salt2 spsk. salt
Peber Peber
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
¼ stk. frisk chili½ stk. frisk chili
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
¼ stk. citron½ stk. citron
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
1½ spsk. pinjekerner3 spsk. pinjekerner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1½ spsk. hvedemel3 spsk. hvedemel

Kryddermayo
2 spsk. sandwichspread4 spsk. sandwichspread
2 stk. soltørrede tomater4 stk. soltørrede tomater
1 spsk. frisk peberrod2 spsk. frisk peberrod
1 spsk. jalapeños2 spsk. jalapeños
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
2 stk. burgerboller4 stk. burgerboller
½ bakke salat1 bakke salat
½ stk. agurk1 stk. agurk


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.