Kyllingefrikadeller med rissalat - Diabetesforeningens version

Personer: 2
4


Kyllingefrikadeller
225 g hakket kyllingekød450 g hakket kyllingekød
½ tsk. salt1 tsk. salt
⅛ tsk. peber¼ tsk. peber
½ stk. skalotteløg1 stk. skalotteløg
½ g hvedemel1 g hvedemel
½ stk. æg1 stk. æg
1 dl skummetmælk2 dl skummetmælk
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning

Rissalat
fuldkorns ris fuldkorns ris
⅛ kg tomater¼ kg tomater
½ bundt forårsløg1 bundt forårsløg
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
¼ bakke rucolasalat½ bakke rucolasalat
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. balsamicoeddike
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Rør kyllingekødet sejt med salt, tilsæt peber, finthakket skalotteløg, hvedemel og æg og rør godt.

Rør mælken i lidt ad gangen og lad farsen hvile mindst 15 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem 4-5 minutter på hver side ved jævn varme.

Rissalat
Kog risene som anvist og sæt dem til afkøling.

Bland de afkølede ris med kvarte tomater, snittede forårsløg, fintsnittet spidskål, olivenolie og balsamico.

Smag til med salt og peber og tilsæt hjertesalat brækket i mindre stykker samt rucola lige inden servering.

Tips
Server evt. med et godt stykke fuldkornsbrød til.

Kyllingefrikadeller med rissalat - Diabetesforeningens version

Tilberedning

Rør kyllingekødet sejt med salt, tilsæt peber, finthakket skalotteløg, hvedemel og æg og rør godt.

Rør mælken i lidt ad gangen og lad farsen hvile mindst 15 minutter. Form farsen til frikadeller og steg dem 4-5 minutter på hver side ved jævn varme.

Rissalat
Kog risene som anvist og sæt dem til afkøling.

Bland de afkølede ris med kvarte tomater, snittede forårsløg, fintsnittet spidskål, olivenolie og balsamico.

Smag til med salt og peber og tilsæt hjertesalat brækket i mindre stykker samt rucola lige inden servering.

Tips
Server evt. med et godt stykke fuldkornsbrød til.


Personer:


Kyllingefrikadeller
225 g hakket kyllingekød450 g hakket kyllingekød
½ tsk. salt1 tsk. salt
⅛ tsk. peber¼ tsk. peber
½ stk. skalotteløg1 stk. skalotteløg
½ g hvedemel1 g hvedemel
½ stk. æg1 stk. æg
1 dl skummetmælk2 dl skummetmælk
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning

Rissalat
fuldkorns ris fuldkorns ris
⅛ kg tomater¼ kg tomater
½ bundt forårsløg1 bundt forårsløg
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
¼ bakke rucolasalat½ bakke rucolasalat
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. balsamicoeddike
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.