Kyllingesuppe

Personer: 2
4


Kyllingefond
½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling

Kyllingesuppe
1 stk. porre2 stk. porrer
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
½ stk. pastinak1 stk. pastinak
⅛ stk. æble¼ stk. æble
⅛ bundt timian¼ bundt timian
1½ stk. laurbærblad3 stk. laurbærblade
½ spsk. hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
⅛ l piskefløde¼ l piskefløde
½ dåse asparges1 dåse asparges
Frisk peberrod Frisk peberrod
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Kyllingefond
Fyld en suppegryde med vand, put kyllingen ned i vandet tilsæt alle øvrige ingredienser til kogning af kyllingen. Kog suppen op og lad det hele simre ved svag varme i ca. en time. Når kyllingen er kogt færdig, afkøles den og plukkes for kød. Den må ikke blive kold inden du piller den. Smid skindet væk.

Kyllingesuppe
Tag kyllingen op af fonden. Sigt fonden og hæld den tilbage i gryden. Pil den kogte kylling. Snit porrer, løg, pastinak og æble og put det op i fonden. Varm gryden med fond op til kogepunktet. Tilsæt laurbærblade, timian og hvidvinseddike samt asparges. Lad det hele simre et par minutter. Tilsæt fløde og revet peberrod, og smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 minutter. Sluk for varmen med lad gryden stå på blusset.

Suppen er færdig og klar til servering eller kan sættes på køl.

Se videoopskriften

Kyllingesuppe

Tilberedning

Kyllingefond
Fyld en suppegryde med vand, put kyllingen ned i vandet tilsæt alle øvrige ingredienser til kogning af kyllingen. Kog suppen op og lad det hele simre ved svag varme i ca. en time. Når kyllingen er kogt færdig, afkøles den og plukkes for kød. Den må ikke blive kold inden du piller den. Smid skindet væk.

Kyllingesuppe
Tag kyllingen op af fonden. Sigt fonden og hæld den tilbage i gryden. Pil den kogte kylling. Snit porrer, løg, pastinak og æble og put det op i fonden. Varm gryden med fond op til kogepunktet. Tilsæt laurbærblade, timian og hvidvinseddike samt asparges. Lad det hele simre et par minutter. Tilsæt fløde og revet peberrod, og smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 minutter. Sluk for varmen med lad gryden stå på blusset.

Suppen er færdig og klar til servering eller kan sættes på køl.


Personer:


Kyllingefond
½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling

Kyllingesuppe
1 stk. porre2 stk. porrer
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
½ stk. pastinak1 stk. pastinak
⅛ stk. æble¼ stk. æble
⅛ bundt timian¼ bundt timian
1½ stk. laurbærblad3 stk. laurbærblade
½ spsk. hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
⅛ l piskefløde¼ l piskefløde
½ dåse asparges1 dåse asparges
Frisk peberrod Frisk peberrod
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.