Lammeculotte med aubergine

Personer:
2
4
½ stk. lammeculotte i hvidløgsmarinade1 stk. lammeculotte i hvidløgsmarinade
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 spsk. groft salt2 spsk. groft salt
4 stk. forårsløg8 stk. forårsløg
4 stk. tomater8 stk. tomater
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
Salt og peber Salt og peber
Tilberedning
Lammeculotten brunes af ved svag varme på en pande, så fedtet fra culotten smelter. Herefter sættes culotten i et ildfast fad og steges i ovnen sammen med et helt hvidløg, der lægges på groft salt i ovnen i 15 minutter ved 200 grader. Herefter tages det hele ud. Culotten hviler i 15 minutter.Aubergine skæres ud i små tern og sauteres et par minutter i en lille gryde med olivenolie samt salt og peber.
Halvér forårsløgene og tomaterne. Læg auberginetern i bunden af et fad og læg herefter forårsløg og tomater på fadet. Når culotten har hvilet, skæres culotten ud i skiver og anrettes på fadet med grøntsagerne. Serveres straks.
Lammeculotte med aubergine

Tilberedning
Lammeculotten brunes af ved svag varme på en pande, så fedtet fra culotten smelter. Herefter sættes culotten i et ildfast fad og steges i ovnen sammen med et helt hvidløg, der lægges på groft salt i ovnen i 15 minutter ved 200 grader. Herefter tages det hele ud. Culotten hviler i 15 minutter.Aubergine skæres ud i små tern og sauteres et par minutter i en lille gryde med olivenolie samt salt og peber.
Halvér forårsløgene og tomaterne. Læg auberginetern i bunden af et fad og læg herefter forårsløg og tomater på fadet. Når culotten har hvilet, skæres culotten ud i skiver og anrettes på fadet med grøntsagerne. Serveres straks.
Personer:
½ stk. lammeculotte i hvidløgsmarinade1 stk. lammeculotte i hvidløgsmarinade
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 spsk. groft salt2 spsk. groft salt
4 stk. forårsløg8 stk. forårsløg
4 stk. tomater8 stk. tomater
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
Salt og peber Salt og peber