Livs jordbærpizza

Personer: 2
4


½ stk. færdiglavet pizzadej1 stk. færdiglavet pizzadej
½ tsk. hvedemel1 tsk. hvedemel
½ bakke jordbær1 bakke jordbær
½ stk. æble1 stk. æble
25 g nougat50 g nougat
½ bæger mascarpone creme1 bæger mascarpone creme
½ spsk. vaniljesukker1 spsk. vaniljesukker
½ spsk. kanel1 spsk. kanel

Pynt
½ spsk. flormelis1 spsk. flormelis

Redskaber
1 teske1 teske
1 spiseske1 spiseske
1 vægt1 vægt
1 skærekniv1 skærekniv
1 skærebræt1 skærebræt
1 bagepapir1 bagepapir
1 bageplade1 bageplade
1 minutur1 minutur
1 si1 si
1 lille skål1 lille skål

Tilberedning

1. Tag bagepladen ud af ovnen og tænd den på 200 grader.

2. Rens jordbærrene, fjern stilken og skær dem i kvarte.

3. Skær æblet ud i 4 både og fjern kernehuset.

4. Skær æblebådene i tynde skiver.

5. Tag en spiseske og rør mascapone creme med kanel og vaniljesukker.

6. Læg bagepapir på bagepladen og drys med lidt mel.

7. Rul den færdiglavede pizzadej ud på bagepapiret.

8. Fordel den rørte mascapone creme på pizzabunden helt ud til kanten.

9. Fordel jordbærstykkerne på hele pizzabunden.

10. Læg æbleskiverne mellem jordbærstykkerne.

11. Skær nougatstykkerne ud i små firkanter og fordel dem på hele pizzaen.

12. Sæt jordbærpizzaen i den 200 grader varme ovn, sæt minuturet til 12 minutter og tjek om den skal have et par minutter mere.

13. Hold øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt.

14. Når kanten er gyldenbrun, tager du jordbærpizzaen ud af ovnen.

15. Lad den afkøle lidt og drys med flormelis gennem en si inden servering.

Livs jordbærpizza

Tilberedning

1. Tag bagepladen ud af ovnen og tænd den på 200 grader.

2. Rens jordbærrene, fjern stilken og skær dem i kvarte.

3. Skær æblet ud i 4 både og fjern kernehuset.

4. Skær æblebådene i tynde skiver.

5. Tag en spiseske og rør mascapone creme med kanel og vaniljesukker.

6. Læg bagepapir på bagepladen og drys med lidt mel.

7. Rul den færdiglavede pizzadej ud på bagepapiret.

8. Fordel den rørte mascapone creme på pizzabunden helt ud til kanten.

9. Fordel jordbærstykkerne på hele pizzabunden.

10. Læg æbleskiverne mellem jordbærstykkerne.

11. Skær nougatstykkerne ud i små firkanter og fordel dem på hele pizzaen.

12. Sæt jordbærpizzaen i den 200 grader varme ovn, sæt minuturet til 12 minutter og tjek om den skal have et par minutter mere.

13. Hold øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt.

14. Når kanten er gyldenbrun, tager du jordbærpizzaen ud af ovnen.

15. Lad den afkøle lidt og drys med flormelis gennem en si inden servering.


Personer:


½ stk. færdiglavet pizzadej1 stk. færdiglavet pizzadej
½ tsk. hvedemel1 tsk. hvedemel
½ bakke jordbær1 bakke jordbær
½ stk. æble1 stk. æble
25 g nougat50 g nougat
½ bæger mascarpone creme1 bæger mascarpone creme
½ spsk. vaniljesukker1 spsk. vaniljesukker
½ spsk. kanel1 spsk. kanel

Pynt
½ spsk. flormelis1 spsk. flormelis

Redskaber
1 teske1 teske
1 spiseske1 spiseske
1 vægt1 vægt
1 skærekniv1 skærekniv
1 skærebræt1 skærebræt
1 bagepapir1 bagepapir
1 bageplade1 bageplade
1 minutur1 minutur
1 si1 si
1 lille skål1 lille skål


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.