Løgpostej med hasselnødder og broccolisalat - 4 personer


Løgpostej
2 stk. løg4 stk. løg
1 stk. æble2 stk. æble
12.5 g hasselnødder25 g hasselnødder
¾ spsk. rapsolie1½ spsk. rapsolie
¾ dl grahamsmel1½ dl grahamsmel
½ dl minimælk1 dl minimælk
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
2 stk. æg4 stk. æg
¼ spsk. rapsolie½ spsk. rapsolie

Broccolisalat
250 g broccoli500 g broccoli
30 g rødløg60 g rødløg
1 stk. æble2 stk. æble
½ dl skyr1 dl skyr
1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. honning1 tsk. honning
Peber Peber

Tilbehør
300 g kartofler600 g kartofler
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
Timian Timian

Tilberedning

Løgpostej
Rens løgene og hak dem fint. Skræl og rens æblerne og riv dem groft. Hak nødderne fint.

Kom olien i en gryde og steg løgene klare. Tilsæt æbler, nødder, mel, mælk, sojasauce og 1 tsk. fint salt. Varm det hele igennem under konstant omrøring i 5 minutter. Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle 10 minutter.

Rør æggene i og kom farsen i en smurt brødform. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 55 minutter.

Rens og skyl broccolien, del den i små buketter og skær stokken i små stykker. Kom dem i en gryde sammen med 2 dl vand og kog dem i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte.

Rens løget og æblerne og skær dem i små tern.

Lav en dressing af skyr, balsamicoeddike, honning og peber. Bland broccoli og æbler sammen med dressingen.

Skræl kartoflerne, skær dem i både og vend dem med 1 tsk. fint salt og timian. Bages i ovnen ca. 25-30 minutter sammen med løgpostejen.

Server den varme løgpostej sammen med broccolisalat og kartoffelbåde.

Tips
Løgpostejen kan også serveres kold og evt. rester kan bruges som pålæg.

Løgpostej med hasselnødder og broccolisalat - 4 personer

Tilberedning

Løgpostej
Rens løgene og hak dem fint. Skræl og rens æblerne og riv dem groft. Hak nødderne fint.

Kom olien i en gryde og steg løgene klare. Tilsæt æbler, nødder, mel, mælk, sojasauce og 1 tsk. fint salt. Varm det hele igennem under konstant omrøring i 5 minutter. Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle 10 minutter.

Rør æggene i og kom farsen i en smurt brødform. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 55 minutter.

Rens og skyl broccolien, del den i små buketter og skær stokken i små stykker. Kom dem i en gryde sammen med 2 dl vand og kog dem i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte.

Rens løget og æblerne og skær dem i små tern.

Lav en dressing af skyr, balsamicoeddike, honning og peber. Bland broccoli og æbler sammen med dressingen.

Skræl kartoflerne, skær dem i både og vend dem med 1 tsk. fint salt og timian. Bages i ovnen ca. 25-30 minutter sammen med løgpostejen.

Server den varme løgpostej sammen med broccolisalat og kartoffelbåde.

Tips
Løgpostejen kan også serveres kold og evt. rester kan bruges som pålæg.


Personer:


Løgpostej
2 stk. løg4 stk. løg
1 stk. æble2 stk. æble
12.5 g hasselnødder25 g hasselnødder
¾ spsk. rapsolie1½ spsk. rapsolie
¾ dl grahamsmel1½ dl grahamsmel
½ dl minimælk1 dl minimælk
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
2 stk. æg4 stk. æg
¼ spsk. rapsolie½ spsk. rapsolie

Broccolisalat
250 g broccoli500 g broccoli
30 g rødløg60 g rødløg
1 stk. æble2 stk. æble
½ dl skyr1 dl skyr
1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. honning1 tsk. honning
Peber Peber

Tilbehør
300 g kartofler600 g kartofler
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
Timian Timian


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.