Lynstegte wokstrimler med hvidløg og ingefær samt fuldkornsris

Personer: 2
4


Ris
150 g fuldkorns ris300 g fuldkorns ris

Lynstegte wokstrimler
175 g roastbeef350 g roastbeef
½ tsk. salt1 tsk. salt
peber peber
½ spsk. olie1 spsk. olie
100 g sukkerærter200 g sukkerærter
1 stk. peberfrugt2 stk. peberfrugter
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
frisk koriander frisk koriander

Marinade
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
3 tsk. frisk ingefær6 tsk. frisk ingefær
½ stk. rød chili1 stk. rød chili
¼ dl sojasauce½ dl sojasauce
¼ dl vand½ dl vand

Tilberedning

Ris
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Kog dem uden salt, da resten af retten giver smag.

Lynstegte wokstrimler med hvidløg og ingefær
Skyl sukkerærter og peberfrugter godt.
Skær sukkerærter i mindre stykker. Fjern kerner og frugtvægge fra peberfrugterne og skær dem i tern.
Skær roden af forårsløgene og rens dem.
Gem 2-3 forårsløg til pynt og skær resten i skiver på skrå.
Skær hvert af de 2-3 forårsløg til pynt i 3 stykker, del stykkerne i strimler på langs og læg dem i koldt vand i en skål.
Skær roastbeefen ud i tynde wokstrimler, dvs. 1 cm brede og 6-8 cm lange.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er varm nok, og brun 3-4 minutter under omrøring.
Tag kødet op i en skål. Hæld grøntsagerne på panden og steg videre et par minutter.
Hæld kødet tilbage på panden og tilsæt marinaden.
Lad retten stege yderligere et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Bland ris i retten.
Skyl koriander og fjern de groveste stængler.
Pynt retten med strimler af forårsløg og koriander.

Marinade
Fjern skallen fra hvidløgene og pres dem.
Skræl og riv ingefær. Du skal bruge 2 ½ tsk i alt.
Skær chilien igennem på langs, fjern kernerne og hak den fint.
Rør hvidløg, ingefær, chili og soyasauce sammen.
Tilsæt ½ dl vand og rør.

Husk
Vask hænderne grundigt efter du har arbejdet med chili. Gnid dig ikke i øjnene, da det kan svie voldsomt.

Lynstegte wokstrimler med hvidløg og ingefær samt fuldkornsris

Tilberedning

Ris
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Kog dem uden salt, da resten af retten giver smag.

Lynstegte wokstrimler med hvidløg og ingefær
Skyl sukkerærter og peberfrugter godt.
Skær sukkerærter i mindre stykker. Fjern kerner og frugtvægge fra peberfrugterne og skær dem i tern.
Skær roden af forårsløgene og rens dem.
Gem 2-3 forårsløg til pynt og skær resten i skiver på skrå.
Skær hvert af de 2-3 forårsløg til pynt i 3 stykker, del stykkerne i strimler på langs og læg dem i koldt vand i en skål.
Skær roastbeefen ud i tynde wokstrimler, dvs. 1 cm brede og 6-8 cm lange.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er varm nok, og brun 3-4 minutter under omrøring.
Tag kødet op i en skål. Hæld grøntsagerne på panden og steg videre et par minutter.
Hæld kødet tilbage på panden og tilsæt marinaden.
Lad retten stege yderligere et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Bland ris i retten.
Skyl koriander og fjern de groveste stængler.
Pynt retten med strimler af forårsløg og koriander.

Marinade
Fjern skallen fra hvidløgene og pres dem.
Skræl og riv ingefær. Du skal bruge 2 ½ tsk i alt.
Skær chilien igennem på langs, fjern kernerne og hak den fint.
Rør hvidløg, ingefær, chili og soyasauce sammen.
Tilsæt ½ dl vand og rør.

Husk
Vask hænderne grundigt efter du har arbejdet med chili. Gnid dig ikke i øjnene, da det kan svie voldsomt.


Personer:


Ris
150 g fuldkorns ris300 g fuldkorns ris

Lynstegte wokstrimler
175 g roastbeef350 g roastbeef
½ tsk. salt1 tsk. salt
peber peber
½ spsk. olie1 spsk. olie
100 g sukkerærter200 g sukkerærter
1 stk. peberfrugt2 stk. peberfrugter
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
frisk koriander frisk koriander

Marinade
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
3 tsk. frisk ingefær6 tsk. frisk ingefær
½ stk. rød chili1 stk. rød chili
¼ dl sojasauce½ dl sojasauce
¼ dl vand½ dl vand


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.