Mafioso-pasta

Personer: 2
4


Kødboller
250 g hakket kyllingekød500 g hakket kyllingekød
50 g bacon100 g bacon
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
¾ tsk. friskkværnet peber1½ tsk. friskkværnet peber
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. porre1 stk. porre
½ stk. gulerod1 stk. gulerod
¼ stk. æble½ stk. æble
½ spsk. hvedemel1 spsk. hvedemel
½ stk. æg1 stk. æg
1 dl sødmælk2 dl sødmælk
½ stk. citron1 stk. citron
1 stk. bouillonterning2 stk. bouillonterninger

Sauce
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ stk. løg1 stk. løg
¼ bundt oregano½ bundt oregano
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1½ spsk. ketchup3 spsk. ketchup
1 dåse hakkede tomater2 dåser hakkede tomater
½ tsk. paprika1 tsk. paprika
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber1 tsk. friskkværnet peber

Tilbehør sauce
1 stk. rød peberfrugt2 stk. røde peberfrugter
1 stk. gul peberfrugt2 stk. gule peberfrugter
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater

Tilbehør
250 g spaghetti500 g spaghetti
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ spsk. olie1 spsk. olie

Redskaber
1 urtekniv1 urtekniv
1 rivejern1 rivejern
1 skærebræt1 skærebræt
1 grydeske1 grydeske
1 stor gryde (3 liter)1 stor gryde (3 liter)
1 spiseske1 spiseske
1 hulske1 hulske
1 fad1 fad
1 stegepande1 stegepande
1 mindre skål1 mindre skål
1 stor skål1 stor skål
1 dørslag1 dørslag
1 citruspresser1 citruspresser
1 minutur1 minutur

Tilberedning

Kødboller
1. Pil hvidløget, skræl og udkern det halve æble og guleroden.

2. Riv hvidløg, porre, det halve æble og gulerod på et rivejern og put det op i en skål.

3. Tag en skål og put kyllingekødet op i skålen.

4. Kyllingefarsen røres sammen med bacontern, soya, karry og kværnet peber.

5. Riv citronen på et rivejern og tilsæt revet citron sammen med kyllingefarsen.

6. Pres citronsaften på citruspresseren og hæld saften over kyllingefarsen.

7. Tilsæt mel, æg og mælk og rør kyllingefarsen godt sammen.

8. Stil kyllingefarsen i køleskabet i en time (husk at sætte minuturet).

9. Imens laver du mafioso sauce.

10. Efter 1 time tager du kyllingefarsen ud af køleskabet.

11. Tag en stor gryde med 2 liter vand og 2 bouillonterninger.

12. Bring vandet i kog ved høj varme.

13. Skru ned til middelvarme (lige under kogepunktet).

14. Form kødfarsen til små boller med en spiseske så de hver fylder en halv spiseske.

15. Kog kødbollerne i ca. 20 min. Eller til de kommer op til overfladen i gryden.

16. Tag dem op med en hulske og læg dem på et fad.

17. Vask gryden af. Den skal bruges til at koge spaghetti i.

Mafioso sauce og spaghetti
1. Pil hvidløget og skræl løget.

2. Løg og hvidløg rives på et rivejern.

3. Varm en pande til høj varme med lidt olivenolie på.

4. Løg og hvidløg svitses på panden uden at tage farve.

5. Skru blusset ned til middel varme.

6. Oregano og basilikum tilsættes løgblandingen.

7. Tilsæt nu tomatpure, ketchup, hakkede tomater, paprika samt salt og peber.

8. Tag en af de tomme tomatdåser, fyld den med vand og hæld vandet op i gryden.

9. Lad saucen simre i 30 minutter ved middel varme (husk at sætte minuturet).

10. Imens laver du spaghettien. Tag den store gryde og hæld 2 liter vand i gryden.

11. Bring vandet i kog ved høj varme.

12. Tilsæt salt og olie i vandet.

13. Put spaghettien i det kogende vand og kog den efter anvisningen på pakken.

14. Imens skyller og skærer du peberfrugterne ud i strimler. Læg strimlerne i en mindre skål.

15. Skyl og halvér cherry tomaterne.

16. Når mafioso saucen er færdig, puttes kødbollerne op i gryden sammen med cherry tomaterne.

17. Vend kødbollerne og cherry tomaterne i Mafioso saucen.

18. Når spaghettien har kogt færdig, stiller du et dørslag ned i håndvasken.

19. Hæld vandet og spaghettien op i dørslaget og lad vandet sive fra.

20. Hæld spaghettien op i en stor skål.

21. Servér straks sammen med mafioso sauce og peberfrugter i strimler.

Mafioso-pasta

Tilberedning

Kødboller
1. Pil hvidløget, skræl og udkern det halve æble og guleroden.

2. Riv hvidløg, porre, det halve æble og gulerod på et rivejern og put det op i en skål.

3. Tag en skål og put kyllingekødet op i skålen.

4. Kyllingefarsen røres sammen med bacontern, soya, karry og kværnet peber.

5. Riv citronen på et rivejern og tilsæt revet citron sammen med kyllingefarsen.

6. Pres citronsaften på citruspresseren og hæld saften over kyllingefarsen.

7. Tilsæt mel, æg og mælk og rør kyllingefarsen godt sammen.

8. Stil kyllingefarsen i køleskabet i en time (husk at sætte minuturet).

9. Imens laver du mafioso sauce.

10. Efter 1 time tager du kyllingefarsen ud af køleskabet.

11. Tag en stor gryde med 2 liter vand og 2 bouillonterninger.

12. Bring vandet i kog ved høj varme.

13. Skru ned til middelvarme (lige under kogepunktet).

14. Form kødfarsen til små boller med en spiseske så de hver fylder en halv spiseske.

15. Kog kødbollerne i ca. 20 min. Eller til de kommer op til overfladen i gryden.

16. Tag dem op med en hulske og læg dem på et fad.

17. Vask gryden af. Den skal bruges til at koge spaghetti i.

Mafioso sauce og spaghetti
1. Pil hvidløget og skræl løget.

2. Løg og hvidløg rives på et rivejern.

3. Varm en pande til høj varme med lidt olivenolie på.

4. Løg og hvidløg svitses på panden uden at tage farve.

5. Skru blusset ned til middel varme.

6. Oregano og basilikum tilsættes løgblandingen.

7. Tilsæt nu tomatpure, ketchup, hakkede tomater, paprika samt salt og peber.

8. Tag en af de tomme tomatdåser, fyld den med vand og hæld vandet op i gryden.

9. Lad saucen simre i 30 minutter ved middel varme (husk at sætte minuturet).

10. Imens laver du spaghettien. Tag den store gryde og hæld 2 liter vand i gryden.

11. Bring vandet i kog ved høj varme.

12. Tilsæt salt og olie i vandet.

13. Put spaghettien i det kogende vand og kog den efter anvisningen på pakken.

14. Imens skyller og skærer du peberfrugterne ud i strimler. Læg strimlerne i en mindre skål.

15. Skyl og halvér cherry tomaterne.

16. Når mafioso saucen er færdig, puttes kødbollerne op i gryden sammen med cherry tomaterne.

17. Vend kødbollerne og cherry tomaterne i Mafioso saucen.

18. Når spaghettien har kogt færdig, stiller du et dørslag ned i håndvasken.

19. Hæld vandet og spaghettien op i dørslaget og lad vandet sive fra.

20. Hæld spaghettien op i en stor skål.

21. Servér straks sammen med mafioso sauce og peberfrugter i strimler.


Personer:


Kødboller
250 g hakket kyllingekød500 g hakket kyllingekød
50 g bacon100 g bacon
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
¾ tsk. friskkværnet peber1½ tsk. friskkværnet peber
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. porre1 stk. porre
½ stk. gulerod1 stk. gulerod
¼ stk. æble½ stk. æble
½ spsk. hvedemel1 spsk. hvedemel
½ stk. æg1 stk. æg
1 dl sødmælk2 dl sødmælk
½ stk. citron1 stk. citron
1 stk. bouillonterning2 stk. bouillonterninger

Sauce
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ stk. løg1 stk. løg
¼ bundt oregano½ bundt oregano
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1½ spsk. ketchup3 spsk. ketchup
1 dåse hakkede tomater2 dåser hakkede tomater
½ tsk. paprika1 tsk. paprika
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber1 tsk. friskkværnet peber

Tilbehør sauce
1 stk. rød peberfrugt2 stk. røde peberfrugter
1 stk. gul peberfrugt2 stk. gule peberfrugter
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater

Tilbehør
250 g spaghetti500 g spaghetti
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ spsk. olie1 spsk. olie

Redskaber
1 urtekniv1 urtekniv
1 rivejern1 rivejern
1 skærebræt1 skærebræt
1 grydeske1 grydeske
1 stor gryde (3 liter)1 stor gryde (3 liter)
1 spiseske1 spiseske
1 hulske1 hulske
1 fad1 fad
1 stegepande1 stegepande
1 mindre skål1 mindre skål
1 stor skål1 stor skål
1 dørslag1 dørslag
1 citruspresser1 citruspresser
1 minutur1 minutur


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.