Mini sliders med økologisk flanksteak

Personer: 2
4


½ stk. økologisk flanksteak med hvidløg1 stk. økologisk flanksteak med hvidløg
Smør til stegning Smør til stegning
2 stk. sliders4 stk. sliders
½ stk. peberfrugt1 stk. peberfrugt
50 g bacon i tern100 g bacon i tern
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
100 g champignoner200 g champignoner
½ pose revet cheddarost1 pose revet cheddarost
½ stk. hjertesalat1 stk. hjertesalat
½ glas aioli1 glas aioli
½ spsk. balsamico mørk1 spsk. balsamico mørk

Tilberedning

Flanksteaken steges på en middelvarm pande i 5-7 minutter på hver side, og krydres med salt og peber. Lad steaken hvile 10 minutter inden udskæring. Bacon brunes på en pande, svampe skåret i kvarte tilsættes og brunes. Skiver af rødløg og peberfrugt i strimler tilsættes og steges med til de bliver gyldne og bløde. Hæld balsamico på og kog den ind til den karameliserer. Tilsæt osten og lad det hele smelte sammen, evt. i ovnen.

Bollerne flækkes, ristes på begge sider og smøres med aioli. Læg et par pæne blade af hjertesalaten ovenpå, dernæst flanksteaken skåret i tynde skiver. Der lægges en god skefuld af grøntsag/bacon/oste blandingen oven på, og låget lægges på. Sæt en pind i hver for at holde styr på det hele.

Mini sliders med økologisk flanksteak

Tilberedning

Flanksteaken steges på en middelvarm pande i 5-7 minutter på hver side, og krydres med salt og peber. Lad steaken hvile 10 minutter inden udskæring. Bacon brunes på en pande, svampe skåret i kvarte tilsættes og brunes. Skiver af rødløg og peberfrugt i strimler tilsættes og steges med til de bliver gyldne og bløde. Hæld balsamico på og kog den ind til den karameliserer. Tilsæt osten og lad det hele smelte sammen, evt. i ovnen.

Bollerne flækkes, ristes på begge sider og smøres med aioli. Læg et par pæne blade af hjertesalaten ovenpå, dernæst flanksteaken skåret i tynde skiver. Der lægges en god skefuld af grøntsag/bacon/oste blandingen oven på, og låget lægges på. Sæt en pind i hver for at holde styr på det hele.


Personer:


½ stk. økologisk flanksteak med hvidløg1 stk. økologisk flanksteak med hvidløg
Smør til stegning Smør til stegning
2 stk. sliders4 stk. sliders
½ stk. peberfrugt1 stk. peberfrugt
50 g bacon i tern100 g bacon i tern
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
100 g champignoner200 g champignoner
½ pose revet cheddarost1 pose revet cheddarost
½ stk. hjertesalat1 stk. hjertesalat
½ glas aioli1 glas aioli
½ spsk. balsamico mørk1 spsk. balsamico mørk


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.