Mørbrad af gris med asparges, springløg og mango

Personer: 2
4


½ stk. mørbrad af gris1 stk. mørbrad af gris
⅛ stk. chorizopølse¼ stk. chorizopølse
½ stk. mango1 stk. mango
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ bundt grønne asparges1 bundt grønne asparges
½ bundt springløg1 bundt springløg

Hjemmelavede marinerede rødbeder
½ stk. rødbede1 stk. rødbede
balsamico mørk balsamico mørk
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader. Den hele mørbrad af gris krydres med salt og peber og brunes på en pande. Læg mørbraden af gris iet ildfast fad og sæt den i ovnen i 20 minutter. Mørbraden af gris skal hvile ca. 20 minutter, når den er taget ud af ovnen.

Skær rødbeden i tynde skiver og læg dem i et lille fad. Tilsæt et skvæt mørk balsamico, lidt olivenolie og salt og peber. Bland det lidt sammen og lad det stå og marinere 20 minutter.

Skær de friske grønne asparges i 5-8 cm. lange stykker, fjern det yderste lag af de hele springløg og skær lidt af den grønne top af. Varm en pande med lidt olie og steg asparges og springløgene på panden sammen med skiver af chorizopølsen. Det hele må gerne tage lidt farve. Tag skiverne fra den skrællede mango og put dem på panden ca. 1 minut. før servering sammen med den hakkede persille.

Skær mørbraden i skiver og anret på fad sammen med de stegte grøntsager. Server de marinerede rødbeder i skiver til. Servér straks.

Mørbrad af gris med asparges, springløg og mango

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader. Den hele mørbrad af gris krydres med salt og peber og brunes på en pande. Læg mørbraden af gris iet ildfast fad og sæt den i ovnen i 20 minutter. Mørbraden af gris skal hvile ca. 20 minutter, når den er taget ud af ovnen.

Skær rødbeden i tynde skiver og læg dem i et lille fad. Tilsæt et skvæt mørk balsamico, lidt olivenolie og salt og peber. Bland det lidt sammen og lad det stå og marinere 20 minutter.

Skær de friske grønne asparges i 5-8 cm. lange stykker, fjern det yderste lag af de hele springløg og skær lidt af den grønne top af. Varm en pande med lidt olie og steg asparges og springløgene på panden sammen med skiver af chorizopølsen. Det hele må gerne tage lidt farve. Tag skiverne fra den skrællede mango og put dem på panden ca. 1 minut. før servering sammen med den hakkede persille.

Skær mørbraden i skiver og anret på fad sammen med de stegte grøntsager. Server de marinerede rødbeder i skiver til. Servér straks.


Personer:


½ stk. mørbrad af gris1 stk. mørbrad af gris
⅛ stk. chorizopølse¼ stk. chorizopølse
½ stk. mango1 stk. mango
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ bundt grønne asparges1 bundt grønne asparges
½ bundt springløg1 bundt springløg

Hjemmelavede marinerede rødbeder
½ stk. rødbede1 stk. rødbede
balsamico mørk balsamico mørk
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.