Mørbrad af gris med røde linser

Personer: 2
4


½ pakke mørbrad af gris1 pakke mørbrad af gris
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber
3 dl røde linser6 dl røde linser
2 dl ajvar4 dl ajvar
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
1 stk. løg2 stk. løg
2.5 fed hvidløg5 fed hvidløg
½ dåse minimajs1 dåse minimajs
1 spsk. tahin2 spsk. tahin
½ bundt timian1 bundt timian
½ bakke rucolasalat1 bakke rucolasalat

Tilberedning

Mørbraden afpudses og krydres med salt og peber og brunes af på begge sider på en pande. De røde linser sigtes og koges i rigeligt letsaltet vand i 15 minutter. ER bønnerne tørrede, skal de ligge i vand i et døgn forinden. Læg mørbraden i et ildfast fad i 200 grader forvarmet ovn i 10 minutter. Tag mørbraden ud og lad den hvile i minimum 10 minutter.

Når linserne er færdigkogte, sigtes vandet fra og bønnerne hældes tilbage i gryden. Tilsæt løg og hvidløg i skiver, hakket timian og de øvrige ingredienser sammen med linserne og lad retten simre i 10 minutter. Lige inden servering tilsættes rucola. Anret på tallerkener sammen med mørbradskiver.

Tips
Bruges der friske majskolber, skæres majsene af med en stor kniv mens du holder kolben lodret og stående på et spækbræt.

Mørbrad af gris med røde linser

Tilberedning

Mørbraden afpudses og krydres med salt og peber og brunes af på begge sider på en pande. De røde linser sigtes og koges i rigeligt letsaltet vand i 15 minutter. ER bønnerne tørrede, skal de ligge i vand i et døgn forinden. Læg mørbraden i et ildfast fad i 200 grader forvarmet ovn i 10 minutter. Tag mørbraden ud og lad den hvile i minimum 10 minutter.

Når linserne er færdigkogte, sigtes vandet fra og bønnerne hældes tilbage i gryden. Tilsæt løg og hvidløg i skiver, hakket timian og de øvrige ingredienser sammen med linserne og lad retten simre i 10 minutter. Lige inden servering tilsættes rucola. Anret på tallerkener sammen med mørbradskiver.

Tips
Bruges der friske majskolber, skæres majsene af med en stor kniv mens du holder kolben lodret og stående på et spækbræt.


Personer:


½ pakke mørbrad af gris1 pakke mørbrad af gris
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber
3 dl røde linser6 dl røde linser
2 dl ajvar4 dl ajvar
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
1 stk. løg2 stk. løg
2.5 fed hvidløg5 fed hvidløg
½ dåse minimajs1 dåse minimajs
1 spsk. tahin2 spsk. tahin
½ bundt timian1 bundt timian
½ bakke rucolasalat1 bakke rucolasalat


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.