Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chili a la Vietnam

Personer: 2
4


2 stk. mørksej4 stk. mørksej
olie til stegning olie til stegning
½ tsk. karry1 tsk. karry
Salt og peber Salt og peber
1 pakke tørrede nudler2 pakker tørrede nudler
2 stk. forårsløg4 stk. forårsløg
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
100 g cashewnødder200 g cashewnødder
2 dl sød chilisauce4 dl sød chilisauce
1 dl vand2 dl vand
1 tsk. sojasauce2 tsk. sojasauce
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Læg nudlerne i blød i vand efter anvisningen på pakken. Skær broccoliet ud i små buketter, snit chilierne i halve og hak forårsløgene fint. Varm sesamolien op og rist cashewnødderne i olien. Tilsæt broccolibuketter, forårsløg og chili og lynsteg grøntsagerne sammen med cashewnødderne i et par minutter. Tilsæt sød chili, vand og soya og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Nudlerne koger, mens du steger fisken. Hæld nudlerne i en sigte når de er færdigkogte. Varm en pande op og tilsæt olien. Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber. Drys den ene side med karry og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse. Servér straks med nudler og tilbehør.

OBS!
Fisk skal steges nænsomt og altid med kortere stegetid end man tror!
Panden skal være varm!

Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chili a la Vietnam

Tilberedning

Læg nudlerne i blød i vand efter anvisningen på pakken. Skær broccoliet ud i små buketter, snit chilierne i halve og hak forårsløgene fint. Varm sesamolien op og rist cashewnødderne i olien. Tilsæt broccolibuketter, forårsløg og chili og lynsteg grøntsagerne sammen med cashewnødderne i et par minutter. Tilsæt sød chili, vand og soya og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Nudlerne koger, mens du steger fisken. Hæld nudlerne i en sigte når de er færdigkogte. Varm en pande op og tilsæt olien. Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber. Drys den ene side med karry og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse. Servér straks med nudler og tilbehør.

OBS!
Fisk skal steges nænsomt og altid med kortere stegetid end man tror!
Panden skal være varm!


Personer:


2 stk. mørksej4 stk. mørksej
olie til stegning olie til stegning
½ tsk. karry1 tsk. karry
Salt og peber Salt og peber
1 pakke tørrede nudler2 pakker tørrede nudler
2 stk. forårsløg4 stk. forårsløg
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
100 g cashewnødder200 g cashewnødder
2 dl sød chilisauce4 dl sød chilisauce
1 dl vand2 dl vand
1 tsk. sojasauce2 tsk. sojasauce
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.