Glutenfri napoleonshatte


75 g glutenfri finax mel150 g glutenfri finax mel
50 g smør100 g smør
25 g flormelis50 g flormelis
½ stk. æg1 stk. æg
50 g marcipan100 g marcipan
22.5 g sukker45 g sukker
½ stk. æggehvide1 stk. æggehvide
50 g glutenfri chokolade100 g glutenfri chokolade

Tilberedning

Bland smør, mel, flormelis, æg og saml dejen hurtigt. Stil dejen på køl i en time.
Bland sukker, marcipan og æggehvide til en samlet masse. Del massen i 14-16 stykker og rul dem til små kugler.
Opvarm ovnen til 225 grader.
Tag dejen fra køl og rul den ud på et bord drysset med glutenfri mel. Dejen skal være ca. 3 mm tyk. Brug en udstikker eller et vandglas med en diameter på ca. 7,5 cm til at lave små runde bunde. Lav i alt 14-16 små bunde. Placer en marcipankugle på hver og tryk dejen op omkring marcipankuglen, så den får en trekantet form. Placer alle hattene på en bageplade med bagepapir.
Bag hattene på 225 grader almindelig ovn i 6-8 minutter eller til de er lysebrune.
Afkøl kagerne. Hak chokoladen og smelt chokoladen over vandbad. Dyp bunden af hattene i chokoladen. Lad chokoladen stivne og server de nybagte napoleonshatte.


Glutenfri napoleonshatte

Tilberedning

Bland smør, mel, flormelis, æg og saml dejen hurtigt. Stil dejen på køl i en time.
Bland sukker, marcipan og æggehvide til en samlet masse. Del massen i 14-16 stykker og rul dem til små kugler.
Opvarm ovnen til 225 grader.
Tag dejen fra køl og rul den ud på et bord drysset med glutenfri mel. Dejen skal være ca. 3 mm tyk. Brug en udstikker eller et vandglas med en diameter på ca. 7,5 cm til at lave små runde bunde. Lav i alt 14-16 små bunde. Placer en marcipankugle på hver og tryk dejen op omkring marcipankuglen, så den får en trekantet form. Placer alle hattene på en bageplade med bagepapir.
Bag hattene på 225 grader almindelig ovn i 6-8 minutter eller til de er lysebrune.
Afkøl kagerne. Hak chokoladen og smelt chokoladen over vandbad. Dyp bunden af hattene i chokoladen. Lad chokoladen stivne og server de nybagte napoleonshatte.



Personer:


75 g glutenfri finax mel150 g glutenfri finax mel
50 g smør100 g smør
25 g flormelis50 g flormelis
½ stk. æg1 stk. æg
50 g marcipan100 g marcipan
22.5 g sukker45 g sukker
½ stk. æggehvide1 stk. æggehvide
50 g glutenfri chokolade100 g glutenfri chokolade


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.