Nudler med kyllingefilet

Personer: 2
4


200 g kyllingefilet400 g kyllingefilet
125 g tørrede nudler250 g tørrede nudler
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
¼ bakke champignoner½ bakke champignoner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ bundt forårsløg1 bundt forårsløg
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum

Marinade
1 spsk. karry2 spsk. karry
1½ spsk. sesamolie3 spsk. sesamolie
1 spsk. mild chilisauce2 spsk. mild chilisauce
1½ spsk. sesamfrø3 spsk. sesamfrø
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

De tørrede nudler blødgøres i lunkent vand i ca. 10 minutter.

Rør marinaden sammen i en skål og vend kyllingefileterne i marinaden som brunes på en varm sauterpande.

Rødløg og rød peber skæres i skiver og koriander hakkes. De rensede champignon tilsættes sammen med rødløg, peberfrugt, forårsløg, koriander og basilikum. Når det hele er sauteret godt, tilsættes kokosmælk og retten simrer videre i 3-4 minutter.

Til sidst tilsættes de blødgjorte nudler og hele retten røres godt sammen.

Tips
Har du en wok, er det oplagt at bruge denne.

Nudler med kyllingefilet

Tilberedning

De tørrede nudler blødgøres i lunkent vand i ca. 10 minutter.

Rør marinaden sammen i en skål og vend kyllingefileterne i marinaden som brunes på en varm sauterpande.

Rødløg og rød peber skæres i skiver og koriander hakkes. De rensede champignon tilsættes sammen med rødløg, peberfrugt, forårsløg, koriander og basilikum. Når det hele er sauteret godt, tilsættes kokosmælk og retten simrer videre i 3-4 minutter.

Til sidst tilsættes de blødgjorte nudler og hele retten røres godt sammen.

Tips
Har du en wok, er det oplagt at bruge denne.


Personer:


200 g kyllingefilet400 g kyllingefilet
125 g tørrede nudler250 g tørrede nudler
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
¼ bakke champignoner½ bakke champignoner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ bundt forårsløg1 bundt forårsløg
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum

Marinade
1 spsk. karry2 spsk. karry
1½ spsk. sesamolie3 spsk. sesamolie
1 spsk. mild chilisauce2 spsk. mild chilisauce
1½ spsk. sesamfrø3 spsk. sesamfrø
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.