Ribeye med rødvinssauce og garniture

Personer: 2
4


2 stk. ribeye4 stk. ribeye

Garniture
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
½ stk. blomkål1 stk. blomkål
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
¼ bundt persille½ bundt persille
¼ bundt timian½ bundt timian
4 stk. løg8 stk. løg
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
¼ stk. frisk chili½ stk. frisk chili
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
Salt og peber Salt og peber

Rødvinssauce
1½ dl rødvin3 dl rødvin
¼ dl rødvinseddike½ dl rødvinseddike
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
1 stk. løg2 stk. løg
¼ bakke champignoner½ bakke champignoner
¼ bundt timian½ bundt timian
1 spsk. balsamico2 spsk. balsamico
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Ribeye og garniture
Broccoli og blomkål fordeles i små buketter og svitses på en pande med lidt olie. Gulerødder skæres i tynde skiver, løg skæres i kvarte, hvidløg hakkes groft og chili skæres i ringe. Tilsæt det sammen med de øvrige ingredienser til garnituren og lad det hele stege videre ved svag varme i 4-5 minutter. Imens steges bøfferne.

Varm en pande op til den begynder at ryge og tilsæt olie. Krydr bøfferne med salt og peber og læg dem på den glovarme pande. Vend dem efter 2 minutter. Når de har fået 2 minutter på begge sider, tages panden af varmen og lad medaljonerne stå på den varme pande i et par minutter.

Rødvinssauce
Hak løg og hvidløg fint. Svits løg og champignon på en pande tilsat olie til det er gyldent. Tilsæt balsamico og lad det bruse op. Tilsæt rødvin, hvidløg, hakket timian og rødvinseddike og lad det koge ind til det halve. Tilsæt iskoldt smør lidt ad gangen for at montere saucen. Det er vigtigt at smørret er iskoldt, gerne lige fra fryseren. Smag til med salt og peber og serveres straks sammen med medaljonerne og garnituren.

Ribeye med rødvinssauce og garniture

Tilberedning

Ribeye og garniture
Broccoli og blomkål fordeles i små buketter og svitses på en pande med lidt olie. Gulerødder skæres i tynde skiver, løg skæres i kvarte, hvidløg hakkes groft og chili skæres i ringe. Tilsæt det sammen med de øvrige ingredienser til garnituren og lad det hele stege videre ved svag varme i 4-5 minutter. Imens steges bøfferne.

Varm en pande op til den begynder at ryge og tilsæt olie. Krydr bøfferne med salt og peber og læg dem på den glovarme pande. Vend dem efter 2 minutter. Når de har fået 2 minutter på begge sider, tages panden af varmen og lad medaljonerne stå på den varme pande i et par minutter.

Rødvinssauce
Hak løg og hvidløg fint. Svits løg og champignon på en pande tilsat olie til det er gyldent. Tilsæt balsamico og lad det bruse op. Tilsæt rødvin, hvidløg, hakket timian og rødvinseddike og lad det koge ind til det halve. Tilsæt iskoldt smør lidt ad gangen for at montere saucen. Det er vigtigt at smørret er iskoldt, gerne lige fra fryseren. Smag til med salt og peber og serveres straks sammen med medaljonerne og garnituren.


Personer:


2 stk. ribeye4 stk. ribeye

Garniture
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
½ stk. blomkål1 stk. blomkål
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
¼ bundt persille½ bundt persille
¼ bundt timian½ bundt timian
4 stk. løg8 stk. løg
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
¼ stk. frisk chili½ stk. frisk chili
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
Salt og peber Salt og peber

Rødvinssauce
1½ dl rødvin3 dl rødvin
¼ dl rødvinseddike½ dl rødvinseddike
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
1 stk. løg2 stk. løg
¼ bakke champignoner½ bakke champignoner
¼ bundt timian½ bundt timian
1 spsk. balsamico2 spsk. balsamico
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.