Oksemørbrad

Personer: 2
4


½ stk. oksemørbrad1 stk. oksemørbrad

Vinbondens rødvinssauce
½ flaske rødvin1 flaske rødvin
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ bundt timian1 bundt timian
2.5 stk. skalotteløg5 stk. skalotteløg
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber

Bagte hvidløg og tomater
1½ stk. helt hvidløg3 stk. hele hvidløg
1 bakke daddeltomater2 bakker daddeltomater
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Oksemørbrad - bagte hvidløg og tomater
Oksemørbraden pudses af for sølvhinde. Herefter brunes den godt af på en pande og krydres med salt og peber. Tag den af panden. Put den op i en bradepande sammen med halve hvidløg, daddeltomater på stilk med olivenolie samt salt og peber. Sættes i forvarmet ovn i 15 min. ved 200 grader. Lad den hvile i 15 min. Tilbehøret får 15 min. ekstra i ovnen mens kødet hviler. Får den 15 min. er kødet medium rare, ved 20 minutter, bliver den medium stegt.

Alternativt skæres mørbraden ud i bøffer og steges på panden efter egen smag.

Tips
Til denne ret er der 3 forskelligt tilbehør, du kan sagtens nøjes med kun at lave en af dem. Du har noget at vælge mellem.

Vinbondens rødvinssauce
Hvidløg og skalotteløg hakkes og timian snittes fint. Hvidløg, skalotteløg og timian sauteres på en pande. Hæld en flaske rødvin på og koges ind til 1/3 og herefter sigtes den. Lige inden servering piskes saucen op med smør. Smag til med salt og peber. Servér straks.

Oksemørbrad

Tilberedning

Oksemørbrad - bagte hvidløg og tomater
Oksemørbraden pudses af for sølvhinde. Herefter brunes den godt af på en pande og krydres med salt og peber. Tag den af panden. Put den op i en bradepande sammen med halve hvidløg, daddeltomater på stilk med olivenolie samt salt og peber. Sættes i forvarmet ovn i 15 min. ved 200 grader. Lad den hvile i 15 min. Tilbehøret får 15 min. ekstra i ovnen mens kødet hviler. Får den 15 min. er kødet medium rare, ved 20 minutter, bliver den medium stegt.

Alternativt skæres mørbraden ud i bøffer og steges på panden efter egen smag.

Tips
Til denne ret er der 3 forskelligt tilbehør, du kan sagtens nøjes med kun at lave en af dem. Du har noget at vælge mellem.

Vinbondens rødvinssauce
Hvidløg og skalotteløg hakkes og timian snittes fint. Hvidløg, skalotteløg og timian sauteres på en pande. Hæld en flaske rødvin på og koges ind til 1/3 og herefter sigtes den. Lige inden servering piskes saucen op med smør. Smag til med salt og peber. Servér straks.


Personer:


½ stk. oksemørbrad1 stk. oksemørbrad

Vinbondens rødvinssauce
½ flaske rødvin1 flaske rødvin
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ bundt timian1 bundt timian
2.5 stk. skalotteløg5 stk. skalotteløg
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber

Bagte hvidløg og tomater
1½ stk. helt hvidløg3 stk. hele hvidløg
1 bakke daddeltomater2 bakker daddeltomater
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.