Ølbraiseret kylling

Personer: 2
4


olie til stegning olie til stegning
½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling
2 stk. kålpølser4 stk. kålpølser
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
2 stk. løg4 stk. løg
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
2 stk. peberfrugter4 stk. peberfrugter
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
1 spsk. honning2 spsk. honning
sort peber sort peber
3 spsk. balsamicoeddike6 spsk. balsamicoeddike
½ flaske brown ale1 flaske brown ale
½ l hønsefond1 l hønsefond
½ bundt estragon1 bundt estragon

Tilberedning

Partér kyllingen. Varm olivenolien op i en tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne og lad dem brune rigtig godt af. Herefter tages bryststykkerne op af gryden, mens resten af kyllingestykkerne steger videre.

Skær kålpølserne i tykke skiver. Tilsæt pølsestykkerne og lad dem brune godt af. Tilsæt nu løgene skæret i kvarte og lad dem blive gyldne. Tilsæt groftskåret chili og hvidkål, hvidløg i hele fed og peberfrugterne, som er skåret i kvarte. Tilsæt derefter honning og godt med friskkværnet peber. Når honningen smelter i bunden af gryden, tilsættes balsamicoeddiken. Lad det bruse op. Tilsæt herefter en flaske øl og lad det koge ind i 5 minutter. Tilsæt en liter hønsefond og bring gryden i kog. Herefter tilsættes lidt salt og et bundt hakket estragon. Skru ned for varmen og lad retten simre videre i ca. en halv time.

Brystkødet lægges tilbage i gryden og simrer videre i en halv time. Smag til med salt og peber og servér straks.

Serveringsforslag
Serveres med sennep og grillet brød.

Ølbraiseret kylling

Tilberedning

Partér kyllingen. Varm olivenolien op i en tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne og lad dem brune rigtig godt af. Herefter tages bryststykkerne op af gryden, mens resten af kyllingestykkerne steger videre.

Skær kålpølserne i tykke skiver. Tilsæt pølsestykkerne og lad dem brune godt af. Tilsæt nu løgene skæret i kvarte og lad dem blive gyldne. Tilsæt groftskåret chili og hvidkål, hvidløg i hele fed og peberfrugterne, som er skåret i kvarte. Tilsæt derefter honning og godt med friskkværnet peber. Når honningen smelter i bunden af gryden, tilsættes balsamicoeddiken. Lad det bruse op. Tilsæt herefter en flaske øl og lad det koge ind i 5 minutter. Tilsæt en liter hønsefond og bring gryden i kog. Herefter tilsættes lidt salt og et bundt hakket estragon. Skru ned for varmen og lad retten simre videre i ca. en halv time.

Brystkødet lægges tilbage i gryden og simrer videre i en halv time. Smag til med salt og peber og servér straks.

Serveringsforslag
Serveres med sennep og grillet brød.


Personer:


olie til stegning olie til stegning
½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling
2 stk. kålpølser4 stk. kålpølser
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
2 stk. løg4 stk. løg
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
2 stk. peberfrugter4 stk. peberfrugter
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt
1 spsk. honning2 spsk. honning
sort peber sort peber
3 spsk. balsamicoeddike6 spsk. balsamicoeddike
½ flaske brown ale1 flaske brown ale
½ l hønsefond1 l hønsefond
½ bundt estragon1 bundt estragon


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.