Ølmarineret økologisk flæsk i skiver med kartoffel/pastinakmos og salat

Personer: 2
4


½ kg brystflæsk i skiver1 kg brystflæsk i skiver

Marinade
125 ml ketchup250 ml ketchup
50 g brun farin100 g brun farin
½ dl mild chilisauce1 dl mild chilisauce
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
125 ml mørk øl250 ml mørk øl
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ g karse1 g karse
1½ spsk. balsamico3 spsk. balsamico
¼ stk. iceberg salat½ stk. iceberg salat

Kartoffel/pastinakmos
Kartoffel/pastinakmos Kartoffel/pastinakmos

Tilberedning

Start med at lave marinaden til kødet. Læg flæskeskiverne i et fad og hæld marinaden over. Skal helst trække fra morgen til aften. Tag kødet op af marinaden. Læg skiverne på bagepapir og steg dem sprøde i ovnen ved 225 grader.

Skræl pastinak og kog dem hele i letsaltetvand i 10 minutter. Steg de hakkede rødløg i 1 dl olivenolie og 3 spsk. mørk balsamico i et par minutter. Tilsæt karse og fintsnittet iceberg og bland det hele sammen. Anret pastinakkerne som vist på billedet på en middagstallerken. Læg en klat kartoffel/pastinakmos i bunden og læg skiver af flæsk ovenpå.

Til sidst anrettes salaten. Servér straks.

Ølmarineret økologisk flæsk i skiver med kartoffel/pastinakmos og salat

Tilberedning

Start med at lave marinaden til kødet. Læg flæskeskiverne i et fad og hæld marinaden over. Skal helst trække fra morgen til aften. Tag kødet op af marinaden. Læg skiverne på bagepapir og steg dem sprøde i ovnen ved 225 grader.

Skræl pastinak og kog dem hele i letsaltetvand i 10 minutter. Steg de hakkede rødløg i 1 dl olivenolie og 3 spsk. mørk balsamico i et par minutter. Tilsæt karse og fintsnittet iceberg og bland det hele sammen. Anret pastinakkerne som vist på billedet på en middagstallerken. Læg en klat kartoffel/pastinakmos i bunden og læg skiver af flæsk ovenpå.

Til sidst anrettes salaten. Servér straks.


Personer:


½ kg brystflæsk i skiver1 kg brystflæsk i skiver

Marinade
125 ml ketchup250 ml ketchup
50 g brun farin100 g brun farin
½ dl mild chilisauce1 dl mild chilisauce
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
125 ml mørk øl250 ml mørk øl
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ g karse1 g karse
1½ spsk. balsamico3 spsk. balsamico
¼ stk. iceberg salat½ stk. iceberg salat

Kartoffel/pastinakmos
Kartoffel/pastinakmos Kartoffel/pastinakmos


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.