Osso Buco asian style

Personer: 2
4


2 stk. osso buco fra frost4 stk. osso buco fra frost
Salt og peber Salt og peber
1 dåse flåede dåsetomater med chili2 dåser flåede dåsetomater med chili
1 dl ajvar2 dl ajvar
2 stk. persillerødder4 stk. persillerødder
2 stk. rødløg4 stk. rødløg
1 stk. chilifrugt2 stk. chilifrugter
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
¼ bundt timian½ bundt timian
4 fed hvidløg8 fed hvidløg

Tilberedning

Snit Osso Buco stykkerne 4-5 steder hele vejen rundt så de ikke bukker op under stegning. Osso Buco stykkerne brunes af på begge sider og puttes i et ildfast fad. Tilsæt flåede tomater. Fyld tomatdåserne med vand og hæld vandet over tomat og osso buco stykkerne. Skær persillerødder i stænger, rødløg og friske chili i skiver, hak hvidløg og timian og hak ingefær fint. Fordel ajvar, grøntsager, chili, ingefær og krydderierne over osso buco retten. Læg stanniol over fadet som låg. Stil fadet i 200 grader forvarmet ovn i to timer. Serveres straks.

Tips
Osso Buco er sæsonvare, og kan derfor kun købes i perioder.
Som tilbehør serveres kartoffelmos smagt til med lidt peberrod.
Persillerødder kan erstattes af rodfrugter.

Osso Buco asian style

Tilberedning

Snit Osso Buco stykkerne 4-5 steder hele vejen rundt så de ikke bukker op under stegning. Osso Buco stykkerne brunes af på begge sider og puttes i et ildfast fad. Tilsæt flåede tomater. Fyld tomatdåserne med vand og hæld vandet over tomat og osso buco stykkerne. Skær persillerødder i stænger, rødløg og friske chili i skiver, hak hvidløg og timian og hak ingefær fint. Fordel ajvar, grøntsager, chili, ingefær og krydderierne over osso buco retten. Læg stanniol over fadet som låg. Stil fadet i 200 grader forvarmet ovn i to timer. Serveres straks.

Tips
Osso Buco er sæsonvare, og kan derfor kun købes i perioder.
Som tilbehør serveres kartoffelmos smagt til med lidt peberrod.
Persillerødder kan erstattes af rodfrugter.


Personer:


2 stk. osso buco fra frost4 stk. osso buco fra frost
Salt og peber Salt og peber
1 dåse flåede dåsetomater med chili2 dåser flåede dåsetomater med chili
1 dl ajvar2 dl ajvar
2 stk. persillerødder4 stk. persillerødder
2 stk. rødløg4 stk. rødløg
1 stk. chilifrugt2 stk. chilifrugter
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
¼ bundt timian½ bundt timian
4 fed hvidløg8 fed hvidløg


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.