OssoBuco i tomat

Personer: 2
4


3 stk. osso buco fra frost6 stk. osso buco fra frost
½ pakke chorizopølser1 pakke chorizopølser
1 stk. løg2 stk. løg
7.5 g ingefær15 g ingefær
1 stk. tomat2 stk. tomater
1 stk. peberfrugt2 stk. peberfrugter
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 dåse flåede dåsetomater2 dåser flåede dåsetomater
¼ l hønsefond½ l hønsefond
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 stk. økologisk citron2 stk. økologiske citroner
¼ bundt timian½ bundt timian
½ bundt basilikum1 bundt basilikum

Tilberedning

Tag Osso Buco stykkerne og krydr dem med salt og peber, vend dem i lidt hvedemel. Varm olivenolie op på en pande og brun Osso Buco stykkerne på begge sider. Husk at snitte stykkerne 4-5 steder hele vejen rundt, så de ikke bukker under stegning. Tag de flåede tomater og hæld dem i en blender sam- men med fond, citronsaft, citronskal og dijonsennep. Tag timian og basilikum og blend det med de øvrige ingredienser. Varm en gryde op med lidt olie og tilsæt løg skåret fra top til bund, hvidløg i hele fed og ingefær skåret i grove stykker. De må ikke tage farve. Tilsæt en pakke chorizo pølse i skiver sammen med løgblandingen. Når løgene er klare, tilsættes pe- berfrugt og tomater i kvarte. Tilsæt tomatpuré sammen med løgblandingen. Læg nu de brunede Osso Buco stykker op i gryden til løgblandingen. Hæld halvdelen af de blendede tomater på panden, hvor Osso Buco stykkerne blev brunet på. Hæld indholdet fra panden over Osso Buco stykkerne sammen med resten af indholdet fra blenderen. Sæt låg på gryden og sæt gryden i ovnen i 2 timer ved 180 grader. Kig til gryden efter den første time. Tag gryden ud af ovnen, tag låget af og fjern det overskydende fedt med en ske. Sæt gryden tilbage i ovnen i endnu en time. Herefter anrettes retten på et fad og serveres straks. Her kan du servere kartoffelmos eller ris til.

OssoBuco i tomat

Tilberedning

Tag Osso Buco stykkerne og krydr dem med salt og peber, vend dem i lidt hvedemel. Varm olivenolie op på en pande og brun Osso Buco stykkerne på begge sider. Husk at snitte stykkerne 4-5 steder hele vejen rundt, så de ikke bukker under stegning. Tag de flåede tomater og hæld dem i en blender sam- men med fond, citronsaft, citronskal og dijonsennep. Tag timian og basilikum og blend det med de øvrige ingredienser. Varm en gryde op med lidt olie og tilsæt løg skåret fra top til bund, hvidløg i hele fed og ingefær skåret i grove stykker. De må ikke tage farve. Tilsæt en pakke chorizo pølse i skiver sammen med løgblandingen. Når løgene er klare, tilsættes pe- berfrugt og tomater i kvarte. Tilsæt tomatpuré sammen med løgblandingen. Læg nu de brunede Osso Buco stykker op i gryden til løgblandingen. Hæld halvdelen af de blendede tomater på panden, hvor Osso Buco stykkerne blev brunet på. Hæld indholdet fra panden over Osso Buco stykkerne sammen med resten af indholdet fra blenderen. Sæt låg på gryden og sæt gryden i ovnen i 2 timer ved 180 grader. Kig til gryden efter den første time. Tag gryden ud af ovnen, tag låget af og fjern det overskydende fedt med en ske. Sæt gryden tilbage i ovnen i endnu en time. Herefter anrettes retten på et fad og serveres straks. Her kan du servere kartoffelmos eller ris til.


Personer:


3 stk. osso buco fra frost6 stk. osso buco fra frost
½ pakke chorizopølser1 pakke chorizopølser
1 stk. løg2 stk. løg
7.5 g ingefær15 g ingefær
1 stk. tomat2 stk. tomater
1 stk. peberfrugt2 stk. peberfrugter
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
1 dåse flåede dåsetomater2 dåser flåede dåsetomater
¼ l hønsefond½ l hønsefond
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 stk. økologisk citron2 stk. økologiske citroner
¼ bundt timian½ bundt timian
½ bundt basilikum1 bundt basilikum


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.