Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble

Personer: 2
4


6 stk. store franske østers12 stk. store franske østers
6 stk. bacon i skiver12 stk. bacon i skiver
½ stk. granatæble1 stk. granatæble
25 g små salatblade50 g små salatblade
Friske krydderurter Friske krydderurter
Ærtespirer Ærtespirer
Solsikkeolie Solsikkeolie
½ stk. Citronsaft fra ½ økologisk citron1 stk. Citronsaft fra ½ økologisk citron
Hvid peber Hvid peber
6 stk. tandstikker12 stk. tandstikker

Tilberedning

Åben østersene som beskrevet på emballagen. Hæld østers og saften derfra over i en skål. Skyl østersene i deres egen saft en ad gangen, og læg dem over på en ren tallerken. Vask og tør østersskallerne inden- og udvendigt.

Vask og slyng salat og krydderurter. Gør granatæblekærnerne klar - der skal bruges ca. 1 teskefuld pr. østers.

Svøb en skive bacon om hver østers, og fastgør den ved at stikke en tandstik igennem. Steg østers i baconsvøb på pande ved moderat varme indtil baconen tager farve.

Salaten krydres med lidt olie, citronsaft og peber. Anret små salatblade og krydderurter harmonisk i hver skal. Læg østersen oven på, og pynt med granatæblekerner.

Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble

Tilberedning

Åben østersene som beskrevet på emballagen. Hæld østers og saften derfra over i en skål. Skyl østersene i deres egen saft en ad gangen, og læg dem over på en ren tallerken. Vask og tør østersskallerne inden- og udvendigt.

Vask og slyng salat og krydderurter. Gør granatæblekærnerne klar - der skal bruges ca. 1 teskefuld pr. østers.

Svøb en skive bacon om hver østers, og fastgør den ved at stikke en tandstik igennem. Steg østers i baconsvøb på pande ved moderat varme indtil baconen tager farve.

Salaten krydres med lidt olie, citronsaft og peber. Anret små salatblade og krydderurter harmonisk i hver skal. Læg østersen oven på, og pynt med granatæblekerner.


Personer:


6 stk. store franske østers12 stk. store franske østers
6 stk. bacon i skiver12 stk. bacon i skiver
½ stk. granatæble1 stk. granatæble
25 g små salatblade50 g små salatblade
Friske krydderurter Friske krydderurter
Ærtespirer Ærtespirer
Solsikkeolie Solsikkeolie
½ stk. Citronsaft fra ½ økologisk citron1 stk. Citronsaft fra ½ økologisk citron
Hvid peber Hvid peber
6 stk. tandstikker12 stk. tandstikker


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.