Ovnæggekage med kartofler og broccoli

Personer: 2
4


300 g kartofler600 g kartofler
¾ stk. løg1½ stk. løg
75 g broccoli150 g broccoli
½ dl hvedemel1 dl hvedemel
1 tsk. salt2 tsk. salt
Peber Peber
½ dl mælk1 dl mælk
4 stk. æg8 stk. æg
100 g hytteost200 g hytteost
½ tsk. smør1 tsk. smør

Tilbehør
2 stk. tomater4 stk. tomater
Persille Persille

Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver a ca. ½ cm tykkelse. Kog derefter kartoflerne i usaltet vand i 5 minutter.

Skræl løgene og skær dem i tern. Skyl broccolien og skær den ud i små buketter og stokken i små tern. Kog løg og broccoli sammen med kartoflerne i yderligere 4-5 minutter.

Tænd ovnen på 200 grader.

Afdryp kartofler, løg og broccoli i en sigte.

Pisk hvedemel, salt, peber og mælk sammen i en skål. Tilsæt æg og hytteost og pisk blandingen let sammen. Vend kartofler, løg og broccoli i blandingen.

Smør et ovnfast fad med lidt smør eller olie.

Hæld æggeblandingen i fadet og bag æggekagen på midterste ovnribbe ved 200 grader i ca. 30-40 minutter til den er gennembagt.

Skyl tomaterne og skær dem i både og server dem til. Skyl og hak persillen og drys det oven på æggekagen, når den er taget ud af ovnen.

Ovnæggekage med kartofler og broccoli

Tilberedning

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver a ca. ½ cm tykkelse. Kog derefter kartoflerne i usaltet vand i 5 minutter.

Skræl løgene og skær dem i tern. Skyl broccolien og skær den ud i små buketter og stokken i små tern. Kog løg og broccoli sammen med kartoflerne i yderligere 4-5 minutter.

Tænd ovnen på 200 grader.

Afdryp kartofler, løg og broccoli i en sigte.

Pisk hvedemel, salt, peber og mælk sammen i en skål. Tilsæt æg og hytteost og pisk blandingen let sammen. Vend kartofler, løg og broccoli i blandingen.

Smør et ovnfast fad med lidt smør eller olie.

Hæld æggeblandingen i fadet og bag æggekagen på midterste ovnribbe ved 200 grader i ca. 30-40 minutter til den er gennembagt.

Skyl tomaterne og skær dem i både og server dem til. Skyl og hak persillen og drys det oven på æggekagen, når den er taget ud af ovnen.


Personer:


300 g kartofler600 g kartofler
¾ stk. løg1½ stk. løg
75 g broccoli150 g broccoli
½ dl hvedemel1 dl hvedemel
1 tsk. salt2 tsk. salt
Peber Peber
½ dl mælk1 dl mælk
4 stk. æg8 stk. æg
100 g hytteost200 g hytteost
½ tsk. smør1 tsk. smør

Tilbehør
2 stk. tomater4 stk. tomater
Persille Persille


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.