Ovnbagte grøntsager med linser og fuldkornsspaghetti

Personer: 2
4


Grøntsager
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
½ stk. squash1 stk. squash
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ stk. peberfrugt1 stk. peberfrugt
1½ stk. tomat3 stk. tomater
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
¼ bundt persille½ bundt persille

Linser
62.5 g grønne linser125 g grønne linser
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Sauce
¾ dl A38 0,5% fedt1½ dl A38 0,5% fedt
1 dl skyr2 dl skyr
¾ spsk. majsstivelse1½ spsk. majsstivelse
¼ bundt persille½ bundt persille
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Tilbehør
100 g fuldkornsspaghetti200 g fuldkornsspaghetti
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
25 g revet parmesanost50 g revet parmesanost

Tilberedning

Varm ovnen op til 200 grader.

Skyl og rens grøntsagerne. Skær aubergine og squash i små terninger, hak løg og persille groft, hak hvidløg fint og skær peberfrugt i strimler. Læg alle grøntsagerne i et fad.

Bland olie, hvidløg og persille og dryp det over. Steg dem i 30 minutter i ovnen. Vend dem jævnligt.

Kog linserne efter anvisning på posen i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.). Bland dem med de færdigbagte grøntsager.

Bland A38 og skyr med majsstivelse, hakket persille og ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.). Varm igennem uden at koge.

Kog fuldkornsspaghettien efter anvisning på pakken i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.) og bland den herefter med saucen.

Anret grøntsager og linser over pastaen og riv parmesanost henover.

Ovnbagte grøntsager med linser og fuldkornsspaghetti

Tilberedning

Varm ovnen op til 200 grader.

Skyl og rens grøntsagerne. Skær aubergine og squash i små terninger, hak løg og persille groft, hak hvidløg fint og skær peberfrugt i strimler. Læg alle grøntsagerne i et fad.

Bland olie, hvidløg og persille og dryp det over. Steg dem i 30 minutter i ovnen. Vend dem jævnligt.

Kog linserne efter anvisning på posen i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.). Bland dem med de færdigbagte grøntsager.

Bland A38 og skyr med majsstivelse, hakket persille og ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.). Varm igennem uden at koge.

Kog fuldkornsspaghettien efter anvisning på pakken i vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.) og bland den herefter med saucen.

Anret grøntsager og linser over pastaen og riv parmesanost henover.


Personer:


Grøntsager
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
½ stk. squash1 stk. squash
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ stk. peberfrugt1 stk. peberfrugt
1½ stk. tomat3 stk. tomater
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
¼ bundt persille½ bundt persille

Linser
62.5 g grønne linser125 g grønne linser
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Sauce
¾ dl A38 0,5% fedt1½ dl A38 0,5% fedt
1 dl skyr2 dl skyr
¾ spsk. majsstivelse1½ spsk. majsstivelse
¼ bundt persille½ bundt persille
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt

Tilbehør
100 g fuldkornsspaghetti200 g fuldkornsspaghetti
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
25 g revet parmesanost50 g revet parmesanost


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.