Paneret flæsk med persillesauce

Personer: 2
4


250 g stegeflæsk i skiver500 g stegeflæsk i skiver
½ dl rasp1 dl rasp
½ stk. æg1 stk. æg
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning
Salt og peber Salt og peber

Persillesauce
2 dl mælk4 dl mælk
1 spsk. hvedemel2 spsk. hvedemel
5 g margarine10 g margarine
½ bundt persille1 bundt persille
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Slå ægget ud i en tallerken og pisk det sammen. På et stykke stanniol eller bagepapir blandes rasp med salt og peber.

Vend først brystskiverne enkeltvis i æggemassen og herefter i raspen. Brun skiverne i fedtstof på en pande ved god varme i ca. 2 minutter på hver side.

Steg færdig yderligere ca. 2 minutter på hver side til skiverne er sprøde og brune.

Persillesauce
Pisk 1 dl af mælken med melet til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i.

Bring sovsen i kog under konstant omrøring. Lad den småkoge i 5 minutter. Tilsæt smør eller margarine.

Tilsæt skyllet og hakket persille og smag til med salt og peber. Sovsen kan fortyndes med vand eller kartoffelvand. Sovsen kan jævnes yderligere med sovsejævner.

Server kogte kartofler og evt. syltede rødbeder til.

Paneret flæsk med persillesauce

Tilberedning

Slå ægget ud i en tallerken og pisk det sammen. På et stykke stanniol eller bagepapir blandes rasp med salt og peber.

Vend først brystskiverne enkeltvis i æggemassen og herefter i raspen. Brun skiverne i fedtstof på en pande ved god varme i ca. 2 minutter på hver side.

Steg færdig yderligere ca. 2 minutter på hver side til skiverne er sprøde og brune.

Persillesauce
Pisk 1 dl af mælken med melet til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i.

Bring sovsen i kog under konstant omrøring. Lad den småkoge i 5 minutter. Tilsæt smør eller margarine.

Tilsæt skyllet og hakket persille og smag til med salt og peber. Sovsen kan fortyndes med vand eller kartoffelvand. Sovsen kan jævnes yderligere med sovsejævner.

Server kogte kartofler og evt. syltede rødbeder til.


Personer:


250 g stegeflæsk i skiver500 g stegeflæsk i skiver
½ dl rasp1 dl rasp
½ stk. æg1 stk. æg
Fedtstof til stegning Fedtstof til stegning
Salt og peber Salt og peber

Persillesauce
2 dl mælk4 dl mælk
1 spsk. hvedemel2 spsk. hvedemel
5 g margarine10 g margarine
½ bundt persille1 bundt persille
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.