Pasta med spinat

Personer: 2
4


200 g fuldkornspasta400 g fuldkornspasta
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
250 g helbladet spinat fra frost500 g helbladet spinat fra frost
½ spsk. olie1 spsk. olie
125 g rød peberfrugt250 g rød peberfrugt
50 g løg100 g løg
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
¾ dl fløde 9%1½ dl fløde 9%
Muskatnød Muskatnød
25 g parmesan50 g parmesan

Tilberedning

Kog pastaen som angivet på pakken i vand tilsat 1 tsk. fint salt (4 pers.) - ½ tsk. til (2 pers.)

Rens løget og skær det i tern. Varm olien i en gryde (stor nok til også at rumme den kogte pasta) og svits løget et par minutter. Tilsæt spinat og lad blandingen simre til spinaten er optøet. Hæld evt. overskydende væde fra.

Skyl og rens peberfrugterne, skær dem i små tern og kom dem i gryden sammen med fløde, ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.) og lidt revet muskatnød.

Lad sovsen koge lidt ind. Tilsæt den afdryppende pasta.

Server straks med et drys reven parmesan over.


Tips
I stedet for frossen spinat kan retten også laves med frisk spinat, der kun skal simre kort, til den er faldet sammen.

Pasta med spinat

Tilberedning

Kog pastaen som angivet på pakken i vand tilsat 1 tsk. fint salt (4 pers.) - ½ tsk. til (2 pers.)

Rens løget og skær det i tern. Varm olien i en gryde (stor nok til også at rumme den kogte pasta) og svits løget et par minutter. Tilsæt spinat og lad blandingen simre til spinaten er optøet. Hæld evt. overskydende væde fra.

Skyl og rens peberfrugterne, skær dem i små tern og kom dem i gryden sammen med fløde, ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.) og lidt revet muskatnød.

Lad sovsen koge lidt ind. Tilsæt den afdryppende pasta.

Server straks med et drys reven parmesan over.


Tips
I stedet for frossen spinat kan retten også laves med frisk spinat, der kun skal simre kort, til den er faldet sammen.


Personer: 4


200 g fuldkornspasta400 g fuldkornspasta
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
250 g helbladet spinat fra frost500 g helbladet spinat fra frost
½ spsk. olie1 spsk. olie
125 g rød peberfrugt250 g rød peberfrugt
50 g løg100 g løg
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
¾ dl fløde 9%1½ dl fløde 9%
Muskatnød Muskatnød
25 g parmesan50 g parmesan


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.