Pastaret med grønt og rejer

Personer: 2
4


1½ stk. løg3 stk. løg
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
250 g champignoner500 g champignoner
1½ stk. forårsløg3 stk. forårsløg
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
10 g tørristede mandler20 g tørristede mandler
50 g friskost max. 11% fedt100 g friskost max. 11% fedt
125 g fuldkornspasta250 g fuldkornspasta
125 g spinatpasta250 g spinatpasta
½ spsk. salt til kogning1 spsk. salt til kogning
100 g rejer200 g rejer
½ bundt dild1 bundt dild
½ stk. rød chili1 stk. rød chili
¼ bundt persille½ bundt persille
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
Peber Peber

Tilberedning

Tø rejerne op i en sigte.

Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i passende stykker. Svits løg og hvidløg i olie på en stor pande eller i en gryde. Tilsæt forårsløg og champignon og svits til al væsken fra champignonerne er væk, og de er letbrunede.

Skru lidt ned for varmen, tilsæt friskosten og lad den smelte.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken i en stor gryde med vand tilsat 1 spsk. groft salt. Hæld den til afdrypning i en sigte og herefter i gryden med grøntsagerne. Gem lidt af kogevandet til evt. at ’fortynde’ sovsen med.

Rens og skyl chili og krydderurter og hak det fint. Skyl citronen og riv skallen. Kom dette og de optøede rejer i gryden og smag til med peber.


Pastaret med grønt og rejer

Tilberedning

Tø rejerne op i en sigte.

Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i passende stykker. Svits løg og hvidløg i olie på en stor pande eller i en gryde. Tilsæt forårsløg og champignon og svits til al væsken fra champignonerne er væk, og de er letbrunede.

Skru lidt ned for varmen, tilsæt friskosten og lad den smelte.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken i en stor gryde med vand tilsat 1 spsk. groft salt. Hæld den til afdrypning i en sigte og herefter i gryden med grøntsagerne. Gem lidt af kogevandet til evt. at ’fortynde’ sovsen med.

Rens og skyl chili og krydderurter og hak det fint. Skyl citronen og riv skallen. Kom dette og de optøede rejer i gryden og smag til med peber.



Personer: 4


1½ stk. løg3 stk. løg
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
250 g champignoner500 g champignoner
1½ stk. forårsløg3 stk. forårsløg
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
10 g tørristede mandler20 g tørristede mandler
50 g friskost max. 11% fedt100 g friskost max. 11% fedt
125 g fuldkornspasta250 g fuldkornspasta
125 g spinatpasta250 g spinatpasta
½ spsk. salt til kogning1 spsk. salt til kogning
100 g rejer200 g rejer
½ bundt dild1 bundt dild
½ stk. rød chili1 stk. rød chili
¼ bundt persille½ bundt persille
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
Peber Peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.