Per's Asian style blomkål

Personer: 2
4


½ stk. blomkålshoved1 stk. blomkålshoved
½ stk. ingefær1 stk. ingefær
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø
1 spsk. karry2 spsk. karry
2 spsk. sød chilisauce4 spsk. sød chilisauce
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skyl blomkål. Skær ingefæren i grove stykker.

Kog blomkålen i 7 minutter og tag det straks op og nedkøl det i koldt vand, så det ikke koger videre – og dermed bevarer sit bid.

Kom lidt olivenolie på panden. Skær blomkålen over i kvarte og læg dem på panden. Læg ingefæren på panden. Det giver en dejlig smag til olien, som trækker ind i blomkålen.

Krydr med salt, peber og karry. Brun det af og tilsæt hvid sesam.
Kom smør på panden – lad det smelte og øs det over blomkålen hele tiden. Vigtigt at blomkålen indeni får masser af smør så smagen trænger ind.

Steg blomkålen i 5 minutter på middel varme. Hæld sød chili sauce på panden og øs det over blomkålen hele tiden.

Når blomkålen har fået ca. 10 minutter i alt kommes det over på tallerkenen. Kom lidt sauce over. Krydr med en smule salt og servér straks.

Står helt fantastisk alene, men kan sagtens serveres til f.eks. grisekød.

Per's Asian style blomkål

Tilberedning

Skyl blomkål. Skær ingefæren i grove stykker.

Kog blomkålen i 7 minutter og tag det straks op og nedkøl det i koldt vand, så det ikke koger videre – og dermed bevarer sit bid.

Kom lidt olivenolie på panden. Skær blomkålen over i kvarte og læg dem på panden. Læg ingefæren på panden. Det giver en dejlig smag til olien, som trækker ind i blomkålen.

Krydr med salt, peber og karry. Brun det af og tilsæt hvid sesam.
Kom smør på panden – lad det smelte og øs det over blomkålen hele tiden. Vigtigt at blomkålen indeni får masser af smør så smagen trænger ind.

Steg blomkålen i 5 minutter på middel varme. Hæld sød chili sauce på panden og øs det over blomkålen hele tiden.

Når blomkålen har fået ca. 10 minutter i alt kommes det over på tallerkenen. Kom lidt sauce over. Krydr med en smule salt og servér straks.

Står helt fantastisk alene, men kan sagtens serveres til f.eks. grisekød.


Personer:


½ stk. blomkålshoved1 stk. blomkålshoved
½ stk. ingefær1 stk. ingefær
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø
1 spsk. karry2 spsk. karry
2 spsk. sød chilisauce4 spsk. sød chilisauce
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.