Per's helt simple pasta

Personer: 2
4


250 g pasta500 g pasta
50 g pinjekerner100 g pinjekerner
100 g bacon i tern200 g bacon i tern
2 stk. forårsløg4 stk. forårsløg
250 g cherrytomater500 g cherrytomater
1 pakke sugarsnaps2 pakker sugarsnaps
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
1 spsk. jalapeños2 spsk. jalapeños
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
1½ dl vand3 dl vand
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Kog pastaen først. Du kan bruge hvilken som helst pasta. Skær forårsløgene i skiver.

Pinjekerner og bacon svitses i lidt olie. Tilsæt forårsløg, et par skiver chili, hele cherrytomater, hele sugarsnaps og nogle jalapeños. Krydr med salt og peber samt paprika.

Tilsæt lidt vand og lad saucen koge en smule op. Kom den kogte pasta ned i saucen. Sørg for at saucen fordeler sig godt. Kom lidt smør ved og lad det simre lidt i gryden.

Da retten er stærk skal man være forsigtig med chili. Skær en tynd skive og smag på den. Chili er meget forskellig i styrke, så det er vigtigt, man smager på den, før den kommes i gryden.

Hæld retten i et fad og drys med lidt friske basilikumblade. Kom evt. nogle dråber olivenolie over inden servering.

Per's helt simple pasta

Tilberedning

Kog pastaen først. Du kan bruge hvilken som helst pasta. Skær forårsløgene i skiver.

Pinjekerner og bacon svitses i lidt olie. Tilsæt forårsløg, et par skiver chili, hele cherrytomater, hele sugarsnaps og nogle jalapeños. Krydr med salt og peber samt paprika.

Tilsæt lidt vand og lad saucen koge en smule op. Kom den kogte pasta ned i saucen. Sørg for at saucen fordeler sig godt. Kom lidt smør ved og lad det simre lidt i gryden.

Da retten er stærk skal man være forsigtig med chili. Skær en tynd skive og smag på den. Chili er meget forskellig i styrke, så det er vigtigt, man smager på den, før den kommes i gryden.

Hæld retten i et fad og drys med lidt friske basilikumblade. Kom evt. nogle dråber olivenolie over inden servering.


Personer:


250 g pasta500 g pasta
50 g pinjekerner100 g pinjekerner
100 g bacon i tern200 g bacon i tern
2 stk. forårsløg4 stk. forårsløg
250 g cherrytomater500 g cherrytomater
1 pakke sugarsnaps2 pakker sugarsnaps
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
1 spsk. jalapeños2 spsk. jalapeños
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
1½ dl vand3 dl vand
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.