Indisk pastaret

Personer: 2
4


250 g pasta penne500 g pasta penne
250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
2 spsk. karry4 spsk. karry
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ stk. zittauerløg1 stk. zittauerløg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
¼ bundt timian½ bundt timian
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
revet parmesanost revet parmesanost
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
25 g smør50 g smør

Tilberedning

Hvidløgfed skæres i skiver og løget hakkes. Champignon renses og skæres i skiver.

Kom lidt olivenolie i en brandvarm gryde. Tilsæt hakket oksekød, rosmarin og timian, hvidløg i skiver, hakket løg og champignon. Sautér ved høj varme.

Kog pastaen så den stadig har bid.

Tilsæt lidt smør og rigtig meget karry i kødblandingen. Kom lidt dijonsennep ved, salt og peber. Kødsaucen er nu færdig.

Kom pastaen ned i saucen, bland den og se pastaen få farve. Kom lidt vand ved fra pastagryden og bland det hele godt sammen. Riv lidt parmesanost over retten, krydr med lidt frisk peber og kom et par dråber olivenolie henover. Servér straks.

Indisk pastaret

Tilberedning

Hvidløgfed skæres i skiver og løget hakkes. Champignon renses og skæres i skiver.

Kom lidt olivenolie i en brandvarm gryde. Tilsæt hakket oksekød, rosmarin og timian, hvidløg i skiver, hakket løg og champignon. Sautér ved høj varme.

Kog pastaen så den stadig har bid.

Tilsæt lidt smør og rigtig meget karry i kødblandingen. Kom lidt dijonsennep ved, salt og peber. Kødsaucen er nu færdig.

Kom pastaen ned i saucen, bland den og se pastaen få farve. Kom lidt vand ved fra pastagryden og bland det hele godt sammen. Riv lidt parmesanost over retten, krydr med lidt frisk peber og kom et par dråber olivenolie henover. Servér straks.


Personer:


250 g pasta penne500 g pasta penne
250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
2 spsk. karry4 spsk. karry
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ stk. zittauerløg1 stk. zittauerløg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
¼ bundt timian½ bundt timian
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
revet parmesanost revet parmesanost
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
25 g smør50 g smør


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.