Kylling i karry

Personer: 2
4


2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1½ spsk. sesamfrø3 spsk. sesamfrø
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
3 stk. tomater6 stk. tomater
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. sojasauce1 spsk. sojasauce
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ bakke sugarsnaps1 bakke sugarsnaps
½ bundt forårsløg1 bundt forårsløg
½ dl vindruekerneolie1 dl vindruekerneolie

Tilberedning

Skær kyllingebrysterne i strimler. Hak ingefær, hvidløg, chili og rødløg. Rens og skær markchampignon i skiver. Hak tomaterne og skær forårsløg og sugarsnaps over i halve.

Kyllingestrimlerne ristes hårdt af i vindruekerneolie. Tilsæt hakket ingefær, hakket hvidløg, hakket chili og hakket rødløg.

Kom karry, de hakkede tomater og champignon i. Riv lidt citronskal over retten. Kom en lillebitte smule dijonsennep i sammen med sesamfrø. Kom lidt vand ved og hæld kokosmælken i. Tilsæt en lille smule soya og en lille smule sesamolie og kog det op.

Smages til med salt og peber. Hæld retten i et fad og læg de flækkede springløg og sugarsnaps henover. Har man lidt basilikumblade kan de også pynte.

Serveres med ris.

Kylling i karry

Tilberedning

Skær kyllingebrysterne i strimler. Hak ingefær, hvidløg, chili og rødløg. Rens og skær markchampignon i skiver. Hak tomaterne og skær forårsløg og sugarsnaps over i halve.

Kyllingestrimlerne ristes hårdt af i vindruekerneolie. Tilsæt hakket ingefær, hakket hvidløg, hakket chili og hakket rødløg.

Kom karry, de hakkede tomater og champignon i. Riv lidt citronskal over retten. Kom en lillebitte smule dijonsennep i sammen med sesamfrø. Kom lidt vand ved og hæld kokosmælken i. Tilsæt en lille smule soya og en lille smule sesamolie og kog det op.

Smages til med salt og peber. Hæld retten i et fad og læg de flækkede springløg og sugarsnaps henover. Har man lidt basilikumblade kan de også pynte.

Serveres med ris.


Personer:


2 stk. kyllingebrystfilet4 stk. kyllingebrystfilet
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
1½ spsk. sesamfrø3 spsk. sesamfrø
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
3 stk. tomater6 stk. tomater
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. sojasauce1 spsk. sojasauce
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ bakke sugarsnaps1 bakke sugarsnaps
½ bundt forårsløg1 bundt forårsløg
½ dl vindruekerneolie1 dl vindruekerneolie


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.