Per’s nuggets med nudler

Personer: 2
4


200 g skinkekød i tern400 g skinkekød i tern
2 dl rapsolie til stegning4 dl rapsolie til stegning
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
¼ stk. blomkålshoved½ stk. blomkålshoved
¼ stk. broccoli½ stk. broccoli
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
1 dl sød chilisauce2 dl sød chilisauce
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
½ pakke nudler1 pakke nudler
olie til stegning olie til stegning

Panering
½ dl mel1 dl mel
½ dl rasp1 dl rasp
½ stk. æg1 stk. æg
Salt og peber Salt og peber

Pynt
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
¼ bundt timian½ bundt timian

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: Skær champignon i halve, blomkål og broccoli i buketter og skyl forårsløgene. Krydr kødet med salt og peber. Vend kødet i mel. Herefter vendes kødet i æg og rasp. Steg kødet i olien i en dyb gryde til de er gyldne og sprøde. Lægges på fedtsugende papir.

Grøntsagerne steges i wok i ca. 7 minutter ved høj varme. Nudlerne lægges i blød i 10 minutter og væden hældes fra. Tilsæt nu nudler, sød chilisauce, sambal oelek og soya. Vend det hele godt sammen og server straks. Anret wokblandingen på 4 tallerkener og læg de sprødstegte stykker af gris på toppen. Pynt med krydderurter og server straks.

Per’s nuggets med nudler

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: Skær champignon i halve, blomkål og broccoli i buketter og skyl forårsløgene. Krydr kødet med salt og peber. Vend kødet i mel. Herefter vendes kødet i æg og rasp. Steg kødet i olien i en dyb gryde til de er gyldne og sprøde. Lægges på fedtsugende papir.

Grøntsagerne steges i wok i ca. 7 minutter ved høj varme. Nudlerne lægges i blød i 10 minutter og væden hældes fra. Tilsæt nu nudler, sød chilisauce, sambal oelek og soya. Vend det hele godt sammen og server straks. Anret wokblandingen på 4 tallerkener og læg de sprødstegte stykker af gris på toppen. Pynt med krydderurter og server straks.


Personer:


200 g skinkekød i tern400 g skinkekød i tern
2 dl rapsolie til stegning4 dl rapsolie til stegning
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
¼ stk. blomkålshoved½ stk. blomkålshoved
¼ stk. broccoli½ stk. broccoli
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
1 dl sød chilisauce2 dl sød chilisauce
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
½ pakke nudler1 pakke nudler
olie til stegning olie til stegning

Panering
½ dl mel1 dl mel
½ dl rasp1 dl rasp
½ stk. æg1 stk. æg
Salt og peber Salt og peber

Pynt
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
¼ bundt timian½ bundt timian


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.