Pers påskekylling

Personer:
2
4
½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling
½ pakke salatmix1 pakke salatmix
½ pose spinatblade1 pose spinatblade
2 stk. appelsiner4 stk. appelsiner
olie olie
Salt og peber Salt og peber
Marinade
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
¼ dl balsamico½ dl balsamico
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
¼ stk. appelsin½ stk. appelsin
Salt og peber Salt og peber
Tilbehør
kartofler kartofler
Tilberedning
Kyllingen smøres godt ind i olie og krydres med salt og peber. Læg kyllingen i et ildfast fad og stil den i en 200 grader forvarmet ovn i 50 min. Lad kyllingen herefter hvile i 30 min. Imens laves marinaden af presset appelsinsaft og de øvrige marinade-ingredienser som vendes i baby salatmix og spinatblade. Vend til sidst appelsinbådene i salaten. Serveres med nykogte kartofler.Pers påskekylling

Tilberedning
Kyllingen smøres godt ind i olie og krydres med salt og peber. Læg kyllingen i et ildfast fad og stil den i en 200 grader forvarmet ovn i 50 min. Lad kyllingen herefter hvile i 30 min. Imens laves marinaden af presset appelsinsaft og de øvrige marinade-ingredienser som vendes i baby salatmix og spinatblade. Vend til sidst appelsinbådene i salaten. Serveres med nykogte kartofler.Personer:
½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling
½ pakke salatmix1 pakke salatmix
½ pose spinatblade1 pose spinatblade
2 stk. appelsiner4 stk. appelsiner
olie olie
Salt og peber Salt og peber
Marinade
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
¼ dl balsamico½ dl balsamico
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
¼ stk. appelsin½ stk. appelsin
Salt og peber Salt og peber
Tilbehør
kartofler kartofler