Pikantfyldt mørbrad med kålsalat

Personer: 2
4


½ stk. Friland mørbrad1 stk. Friland mørbrad
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
12.5 g persille25 g persille
75 g pikant flødeost150 g pikant flødeost
½ pakke bacon i skiver1 pakke bacon i skiver
Olie Olie
Salt og peber Salt og peber

Kålsalat
25 g mandler50 g mandler
25 g pinjekerner50 g pinjekerner
½ stk. savoykål1 stk. savoykål
½ håndfuld blandede krydderurter1 håndfuld blandede krydderurter
1 spsk. æblecidereddike2 spsk. æblecidereddike
1½ spsk. olivenolie3 spsk. olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Afpuds svinemørbraden og skær mørbraden ¾ igennem på langs.

Hak hvidløg, chili og et ½ bundt persille fint og rør det i pikantosten. Fordel fyldet i lommen på svinemørbraden. Luk kødet lidt sammen om fyldet og krydr mørbraden med salt og peber. Sno baconen omkring mørbraden hele vejen rundt, og sørg for, at hullet til fyldet vender opad. Smør ydersiden med lidt olie.

Sæt mørbraden i ovnen i et ildfast fad og steg den i en forvarmet ovn ved 200 grader til kernetemperaturen er 60 grader, grill evt. mørbraden til sidst for at få baconen ekstra sprød. Lad kødet hvile 5-10 minutter inden servering.

Kålsalat
Rist mandler og pinjekerner på en pande i en spsk. olie. Skær kålen i tynde strimler og hak urterne og bland med æblecidereddike og olivenolie. Drys mandler og pinjekerner over og smag til med salt og peber.

Tips
Erstat evt. savoykål med spidskål eller sommerhvidkål eller et miks af forskellige kåltyper

Pikantfyldt mørbrad med kålsalat

Tilberedning

Afpuds svinemørbraden og skær mørbraden ¾ igennem på langs.

Hak hvidløg, chili og et ½ bundt persille fint og rør det i pikantosten. Fordel fyldet i lommen på svinemørbraden. Luk kødet lidt sammen om fyldet og krydr mørbraden med salt og peber. Sno baconen omkring mørbraden hele vejen rundt, og sørg for, at hullet til fyldet vender opad. Smør ydersiden med lidt olie.

Sæt mørbraden i ovnen i et ildfast fad og steg den i en forvarmet ovn ved 200 grader til kernetemperaturen er 60 grader, grill evt. mørbraden til sidst for at få baconen ekstra sprød. Lad kødet hvile 5-10 minutter inden servering.

Kålsalat
Rist mandler og pinjekerner på en pande i en spsk. olie. Skær kålen i tynde strimler og hak urterne og bland med æblecidereddike og olivenolie. Drys mandler og pinjekerner over og smag til med salt og peber.

Tips
Erstat evt. savoykål med spidskål eller sommerhvidkål eller et miks af forskellige kåltyper


Personer:


½ stk. Friland mørbrad1 stk. Friland mørbrad
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
12.5 g persille25 g persille
75 g pikant flødeost150 g pikant flødeost
½ pakke bacon i skiver1 pakke bacon i skiver
Olie Olie
Salt og peber Salt og peber

Kålsalat
25 g mandler50 g mandler
25 g pinjekerner50 g pinjekerner
½ stk. savoykål1 stk. savoykål
½ håndfuld blandede krydderurter1 håndfuld blandede krydderurter
1 spsk. æblecidereddike2 spsk. æblecidereddike
1½ spsk. olivenolie3 spsk. olivenolie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.