Pølse med brød som du ikke har fået den før

Personer: 2
4


4 stk. sønderjyske kålpølser8 stk. sønderjyske kålpølser
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
2 skiver brød4 skiver brød
50 g bacontern100 g bacontern
½ stængel rosmarin1 stængel rosmarin
2 spsk. ketchup4 spsk. ketchup
8 stk. cornichoner16 stk. cornichoner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ bakke rucolasalat1 bakke rucolasalat
1 stk. hjertesalat2 stk. hjertesalat
½ bundt rosmarin1 bundt rosmarin
½ glas kapers1 glas kapers
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Hak rødløget og del hjertesalaten i blade.

Kom lidt olivenolie på panden. Kom bacon på panden. Skær et snit i chilien, så den ikke sprænger, og læg den herefter på panden og steg den sammen med bacon. Halvér pølserne og læg dem ved. Tilsæt en stængel rosmarin for at give smag. Vend pølserne så de bliver rigtig sprøde.

Brødet skæres i skiver og lægges på panden, krydr med lidt peber.

Servér på tallerken, der smøres med lidt ketchup og dijonsennep. Kom cornichoner, hakkede rødløg og lidt rucola på tallerkenen. Tag det stegte brød op på tallerkenen, herefter bacon og salat ovenpå brødet. Læg pølserne på til sidst og pynt med en stængel rosmarin.

Pølse med brød som du ikke har fået den før

Tilberedning

Hak rødløget og del hjertesalaten i blade.

Kom lidt olivenolie på panden. Kom bacon på panden. Skær et snit i chilien, så den ikke sprænger, og læg den herefter på panden og steg den sammen med bacon. Halvér pølserne og læg dem ved. Tilsæt en stængel rosmarin for at give smag. Vend pølserne så de bliver rigtig sprøde.

Brødet skæres i skiver og lægges på panden, krydr med lidt peber.

Servér på tallerken, der smøres med lidt ketchup og dijonsennep. Kom cornichoner, hakkede rødløg og lidt rucola på tallerkenen. Tag det stegte brød op på tallerkenen, herefter bacon og salat ovenpå brødet. Læg pølserne på til sidst og pynt med en stængel rosmarin.


Personer:


4 stk. sønderjyske kålpølser8 stk. sønderjyske kålpølser
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
2 skiver brød4 skiver brød
50 g bacontern100 g bacontern
½ stængel rosmarin1 stængel rosmarin
2 spsk. ketchup4 spsk. ketchup
8 stk. cornichoner16 stk. cornichoner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ bakke rucolasalat1 bakke rucolasalat
1 stk. hjertesalat2 stk. hjertesalat
½ bundt rosmarin1 bundt rosmarin
½ glas kapers1 glas kapers
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.