Pølser med spaghettihår

Personer: 2
4


¼ pakke røde hotdog pølser½ pakke røde hotdog pølser
¼ pakke brune wienerpølser½ pakke brune wienerpølser
¼ pakke spaghetti½ pakke spaghetti
½ dl eddike1 dl eddike
1 spsk. salt2 spsk. salt
1 l vand2 l vand
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning

Tilbehør
½ bundt grønne asparges1 bundt grønne asparges
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ bakke ærter1 bakke ærter
25 g smør50 g smør
½ tsk. salt1 tsk. salt
¾ tsk. peber½ tsk. peber

Redskaber
1 teske1 teske
1 spiseske1 spiseske
1 decilitermål1 decilitermål
1 skærebræt2 skærebræt
1 skærekniv2 skærekniv
1 stor gryde (3 liter)1 stor gryde (3 liter)
1 grydeske1 grydeske
1 stor skål1 stor skål
1 dørslag1 dørslag
1 minutur1 minutur

Tilberedning

1. Skær bunden af de grønne asparges og skær dem i 2 cm tykke stykker.

2. Halvér cherrytomaterne.

3. Bælg alle ærterne.

4. Læg alle grøntsagerne op i en skål.

5. Hæld 2 liter vand i en stor gryde sammen med eddike, olie og salt. Bring vandet i kog ved høj varme.

6. Imens vandet bringes i kog, skæres pølserne ud i 4 cm lange stykker.

7. Stik de tørrede spaghetti gennem pølsestykkerne. Brug 7 spaghetti ad gangen. Det er bedst med 2-3 pølsestykker på hver.

8. Læg spaghettipølserne i det kogende vand og kog dem i 8 minutter. (Husk at sætte minuturet)

9. Efter 8 minutter hælder du vandet og spaghettipølserne op i et dørslag.

10. Hæld nu spaghettipølserne tilbage i gryden og læg smørret ned i gryden.

11. Læg grøntsagerne op i gryden til spaghettipølserne og vend dem i smørret, som nu er smeltet.

12. Serveres straks.

Pølser med spaghettihår

Tilberedning

1. Skær bunden af de grønne asparges og skær dem i 2 cm tykke stykker.

2. Halvér cherrytomaterne.

3. Bælg alle ærterne.

4. Læg alle grøntsagerne op i en skål.

5. Hæld 2 liter vand i en stor gryde sammen med eddike, olie og salt. Bring vandet i kog ved høj varme.

6. Imens vandet bringes i kog, skæres pølserne ud i 4 cm lange stykker.

7. Stik de tørrede spaghetti gennem pølsestykkerne. Brug 7 spaghetti ad gangen. Det er bedst med 2-3 pølsestykker på hver.

8. Læg spaghettipølserne i det kogende vand og kog dem i 8 minutter. (Husk at sætte minuturet)

9. Efter 8 minutter hælder du vandet og spaghettipølserne op i et dørslag.

10. Hæld nu spaghettipølserne tilbage i gryden og læg smørret ned i gryden.

11. Læg grøntsagerne op i gryden til spaghettipølserne og vend dem i smørret, som nu er smeltet.

12. Serveres straks.


Personer:


¼ pakke røde hotdog pølser½ pakke røde hotdog pølser
¼ pakke brune wienerpølser½ pakke brune wienerpølser
¼ pakke spaghetti½ pakke spaghetti
½ dl eddike1 dl eddike
1 spsk. salt2 spsk. salt
1 l vand2 l vand
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning

Tilbehør
½ bundt grønne asparges1 bundt grønne asparges
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ bakke ærter1 bakke ærter
25 g smør50 g smør
½ tsk. salt1 tsk. salt
¾ tsk. peber½ tsk. peber

Redskaber
1 teske1 teske
1 spiseske1 spiseske
1 decilitermål1 decilitermål
1 skærebræt2 skærebræt
1 skærekniv2 skærekniv
1 stor gryde (3 liter)1 stor gryde (3 liter)
1 grydeske1 grydeske
1 stor skål1 stor skål
1 dørslag1 dørslag
1 minutur1 minutur


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.