REMA 1000 UDBENET LAMMEKØLLE - Med Per’s Pesto-marinade


Lammekølle
½ stk. lammekølle1 stk. lammekølle
Olivenolie Olivenolie
Salt og peber Salt og peber
Hvidløg Hvidløg
frisk chili frisk chili
frisk rosmarin frisk rosmarin
bredbladet persille bredbladet persille

Per's Pesto Marinade
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 spsk. grov sennep2 spsk. grov sennep
1 stk. fintrevet citronskal2 stk. fintrevet citronskal
Hakket chili efter smag Hakket chili efter smag
Hvidløg Hvidløg
1 glas Grøn pesto glas Grøn pesto
Timian Timian
rosmarin rosmarin
bredbladet persille bredbladet persille
Salt og peber Salt og peber
Olivenolie Olivenolie

Tilberedning

Lammekølle
- Find vores fersk udbenet lammekølle fra fritgående lam i butikkerne fra d. 28. marts-3.april.

Sæt lammekøllen i ovnen ved 180-200 grader.

1. Steg lammekøllen 30 min.
2. Vend køllen og steg videre 30 min.
3. Tag køllen ud og dæk den med et lag pesto-marinade (se hvordan herunder)
4. Steg færdig 30 min.
5. Lad stegen hvile 20 min før du skærer den i tynde skiver.
6. Servér resten af pestomarinaden til, sammen med andet godt tilbehør efter lyst og sæson f.eks.

Tomatsalat /Feta
Tzatziki
Bagte auberginer
Stegt blomkål
Ovnkartofler
Grillede grøntsager
Couscous
Etc.

Marinade
Ingredienserne blandes og vendes til en tyk pasta.
Smøres på køllen den sidste halve time og giver smagen et super lækkert frisk pift.


REMA 1000 UDBENET LAMMEKØLLE - Med Per’s Pesto-marinade - se hvordan her

REMA 1000 UDBENET LAMMEKØLLE - Med Per’s Pesto-marinade

Tilberedning

Lammekølle
- Find vores fersk udbenet lammekølle fra fritgående lam i butikkerne fra d. 28. marts-3.april.

Sæt lammekøllen i ovnen ved 180-200 grader.

1. Steg lammekøllen 30 min.
2. Vend køllen og steg videre 30 min.
3. Tag køllen ud og dæk den med et lag pesto-marinade (se hvordan herunder)
4. Steg færdig 30 min.
5. Lad stegen hvile 20 min før du skærer den i tynde skiver.
6. Servér resten af pestomarinaden til, sammen med andet godt tilbehør efter lyst og sæson f.eks.

Tomatsalat /Feta
Tzatziki
Bagte auberginer
Stegt blomkål
Ovnkartofler
Grillede grøntsager
Couscous
Etc.

Marinade
Ingredienserne blandes og vendes til en tyk pasta.
Smøres på køllen den sidste halve time og giver smagen et super lækkert frisk pift.



Personer:


Lammekølle
½ stk. lammekølle1 stk. lammekølle
Olivenolie Olivenolie
Salt og peber Salt og peber
Hvidløg Hvidløg
frisk chili frisk chili
frisk rosmarin frisk rosmarin
bredbladet persille bredbladet persille

Per's Pesto Marinade
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 spsk. grov sennep2 spsk. grov sennep
1 stk. fintrevet citronskal2 stk. fintrevet citronskal
Hakket chili efter smag Hakket chili efter smag
Hvidløg Hvidløg
1 glas Grøn pesto glas Grøn pesto
Timian Timian
rosmarin rosmarin
bredbladet persille bredbladet persille
Salt og peber Salt og peber
Olivenolie Olivenolie


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.