Risotto

Personer: 2
4


250 g risottoris500 g risottoris
1 stk. løg2 stk. løg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
2 stk. tomater4 stk. tomater
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
50 g parmesan100 g parmesan
1½ terning oksebouillon3 terninger oksebouillon
1 l vand til bouillon2 l vand til bouillon
1 spsk. hvidvinseddike2 spsk. hvidvinseddike
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
12.5 g smør25 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Hak tomater og løg og skær hvidløgene i skiver.

Lav bouillon af bouillonterningerne og vand.

Kom lidt olivenolie i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Det må ikke tage farve. Kom den revne citronskal i. Herefter tilsættes risene uden væske i gryden. Tilsæt hvidvinseddike. Rør hele tiden i gryden. Kom lidt af bouillonvæden i gryden og rør rundt. Bouillonen skal tilsættes lidt af gangen. 25 minutter skal der røres, men smag på det og se om risene er færdige, ellers rør lidt mere, konsistensen skal være som flydende lava.

Når risene er næsten færdige tilsættes champignon og tomater.
Riv parmesanost i og lad det simre i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Kom lidt olivenolie henover og lidt smør i til allersidst for at afrunde smagen. Riv lidt parmesan på toppen og pynt evt. med lidt grønt.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl

Risotto

Tilberedning

Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Hak tomater og løg og skær hvidløgene i skiver.

Lav bouillon af bouillonterningerne og vand.

Kom lidt olivenolie i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Det må ikke tage farve. Kom den revne citronskal i. Herefter tilsættes risene uden væske i gryden. Tilsæt hvidvinseddike. Rør hele tiden i gryden. Kom lidt af bouillonvæden i gryden og rør rundt. Bouillonen skal tilsættes lidt af gangen. 25 minutter skal der røres, men smag på det og se om risene er færdige, ellers rør lidt mere, konsistensen skal være som flydende lava.

Når risene er næsten færdige tilsættes champignon og tomater.
Riv parmesanost i og lad det simre i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Kom lidt olivenolie henover og lidt smør i til allersidst for at afrunde smagen. Riv lidt parmesan på toppen og pynt evt. med lidt grønt.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl


Personer:


250 g risottoris500 g risottoris
1 stk. løg2 stk. løg
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
2 stk. tomater4 stk. tomater
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
50 g parmesan100 g parmesan
1½ terning oksebouillon3 terninger oksebouillon
1 l vand til bouillon2 l vand til bouillon
1 spsk. hvidvinseddike2 spsk. hvidvinseddike
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
12.5 g smør25 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.