Rødbedesuppe med hvide bønner - 4 personer


Suppe
100 g tørrede hvide bønner200 g tørrede hvide bønner
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
2 stk. rødbeder4 stk. rødbeder
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stk. løg2 stk. løg
1 spsk. olie2 spsk. olie
¾ l grøntsagsbouillon1½ l grøntsagsbouillon
1 tsk. sukker2 tsk. sukker
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
2 spsk. citronsaft4 spsk. citronsaft

Tilbehør
1 dl skyr2 dl skyr
½ bundt persille1 bundt persille
1 spsk. græskarkerner2 spsk. græskarkerner
100 g fuldkornsflutes200 g fuldkornsflutes

Tilberedning

Skyl bønnerne og udblød dem i vand natten over. Skyl dem og kog dem i frisk vand tilsat 1 tsk. fint salt i ca. 50 minutter og hæld vandet fra.

Skræl rødbeder og gulerødder og skær dem i tern. Rens løgene og skær dem i tern. Sauter grøntsagerne i olie i en gryde i ca. 5 minutter. Hæld bouillon og sukker ved, bring suppen i kog og kog den i 15-20 minutter.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt de kogte bønner og varm suppen igennem. Smag til med peber, citronsaft og evt. ½ tsk. fint salt.

Server suppen med skyr, græskarkerner, et drys persille og fuldkornsflutes.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Rødbedesuppe med hvide bønner - 4 personer

Tilberedning

Skyl bønnerne og udblød dem i vand natten over. Skyl dem og kog dem i frisk vand tilsat 1 tsk. fint salt i ca. 50 minutter og hæld vandet fra.

Skræl rødbeder og gulerødder og skær dem i tern. Rens løgene og skær dem i tern. Sauter grøntsagerne i olie i en gryde i ca. 5 minutter. Hæld bouillon og sukker ved, bring suppen i kog og kog den i 15-20 minutter.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt de kogte bønner og varm suppen igennem. Smag til med peber, citronsaft og evt. ½ tsk. fint salt.

Server suppen med skyr, græskarkerner, et drys persille og fuldkornsflutes.


Personer:


Suppe
100 g tørrede hvide bønner200 g tørrede hvide bønner
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
2 stk. rødbeder4 stk. rødbeder
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stk. løg2 stk. løg
1 spsk. olie2 spsk. olie
¾ l grøntsagsbouillon1½ l grøntsagsbouillon
1 tsk. sukker2 tsk. sukker
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
2 spsk. citronsaft4 spsk. citronsaft

Tilbehør
1 dl skyr2 dl skyr
½ bundt persille1 bundt persille
1 spsk. græskarkerner2 spsk. græskarkerner
100 g fuldkornsflutes200 g fuldkornsflutes


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.