Røget grillet makrel

Personer: 2
4


½ stk. røget makrel1 stk. røget makrel
1 bakke salatmix2 bakker salatmix
½ bakke grønne ærter, nybælgede1 bakke grønne ærter, nybælgede
¼ bundt radise½ bundt radise
¼ dåse bambusskud½ dåse bambusskud
50 g pinjekerner100 g pinjekerner

Dressing
2 spsk. rygeost4 spsk. rygeost
½ spsk. mayonnaise1 spsk. mayonnaise
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Pynt
brøndkarse brøndkarse

Tilberedning

Makrellen lægges direkte på grillen og grilles 3-4 minutter på hver side. Den vil sprække og måske ryge lidt, men det har ingen betydning for smagen.
Makrellen skal grilles som det sidste direkte på grillen, da fedtet fra fisken ellers vil give smagen videre til andet kød, der grilles. Alternativt kan makrellen grilles i dobbelt foliebakke og serveres som forret.

Salat
Bland skal og saft fra citron og alle øvrige ingredienser til dressingen sammen og lad den hvile et øjeblik. Pinjekernerne ristes på en tør pande ved middel varme til de er gyldne. Hældes herefter op på en tallerken, hvor de afkøles.
Put de bælgede ærter, radiser i skiver og drænede bambusskud op i en skål og vend dem sammen med de ristede og afkølede pinjekerner samt dressingen og stil på køl. Når den røgede makrel tages af grillen, serveres salaten til.

Røget grillet makrel

Tilberedning

Makrellen lægges direkte på grillen og grilles 3-4 minutter på hver side. Den vil sprække og måske ryge lidt, men det har ingen betydning for smagen.
Makrellen skal grilles som det sidste direkte på grillen, da fedtet fra fisken ellers vil give smagen videre til andet kød, der grilles. Alternativt kan makrellen grilles i dobbelt foliebakke og serveres som forret.

Salat
Bland skal og saft fra citron og alle øvrige ingredienser til dressingen sammen og lad den hvile et øjeblik. Pinjekernerne ristes på en tør pande ved middel varme til de er gyldne. Hældes herefter op på en tallerken, hvor de afkøles.
Put de bælgede ærter, radiser i skiver og drænede bambusskud op i en skål og vend dem sammen med de ristede og afkølede pinjekerner samt dressingen og stil på køl. Når den røgede makrel tages af grillen, serveres salaten til.


Personer:


½ stk. røget makrel1 stk. røget makrel
1 bakke salatmix2 bakker salatmix
½ bakke grønne ærter, nybælgede1 bakke grønne ærter, nybælgede
¼ bundt radise½ bundt radise
¼ dåse bambusskud½ dåse bambusskud
50 g pinjekerner100 g pinjekerner

Dressing
2 spsk. rygeost4 spsk. rygeost
½ spsk. mayonnaise1 spsk. mayonnaise
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Pynt
brøndkarse brøndkarse


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.